Allmänt

15 fina kjolar

Trots att vädret verkar svika oss lite sådär varannan dag så kan inte jag låta bli att kolla in sommarkläder att fylla på garderoben med. Jag tycker ofta det kan bli obekvämt med shorts så då får det bli kjol istället, både bekvämt och snyggt 🙂 Bästa kombon! Av alla 15 kjolar nedanför är nummer 4, 10 och 13 mina favoriter! Kjolarna är från Ginatricot, NAKD och Zalando! <3


1 – HÄR // 2 – HÄR // 3 – HÄR 


4 – HÄR // 5 – HÄR // 6 – HÄR // 7 – HÄR


8 – HÄR // 9 – HÄR // 10 – HÄR // 11 – HÄR


12 – HÄR // 13 – HÄR // 14 – HÄR // 15 – HÄR  

2 svar till “15 fina kjolar

  1. Lina skriver:

    Jättebra inlägg!! Behövde verkligen kjol-inspiration så thank uuuuu :)))

  2. Sofia wennergren skriver:

    Hej bästa Andrea! För ett tag sedan gjorde du ett ”hitta en reskompis”-inlägg som jag tror blev väldigt uppskattat av många. Jag undrar om inte du skulle kunna göra ett nytt sådant inlägg? 🙂 Jag och säkert många andra vill gärna komma iväg på en resa nu i sommar men har ingen att resa med och detta är ett perfekt sätt att hitta någon. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd