Allmänt

Bokat resa med Anton <3

På tal om gårdagens inlägg om att skapa kvalitétstid tillsammans med sin (min) sambo, nu har vi  ansträngt oss för att skapa just det! För några dagar sedan bokade vi nämligen en resa till Mallorca. Jag och Anton har pratat lite om att resa i sommar men det har varit lite oklart angående när Anton får semester osv men nu har vi ääääntligen bokat. Jag älskar verkligen att resa med honom då vi är så lika när det kommer till hur man vill spendera sin tid och sina pengar, vad vi vill äta och vad vi vill se osv. Den 7e Juli åker vi i alla fall till Palma De Mallorca och där spenderar vi en vecka i området Illetas. Jag har ju varit i Illetas två gånger tidigare. En gång med Anton, Stella och hennes dåvarande pojkvän och en gång tillsammans med Stella. Jag känner dock att jag inte har sett speciellt mycket av Illetas eller Mallorca så jag åker gladeligen tillbaka 🙂 Det är verkligen så nice att vi har årsdag 12e Juli, tajmar så bra med sommarsemester.

Nej men jag är verkligen skittaggad och ska redan nu sätta mig och googla efter restauranger, utflykter osv! <3

 

 

10 svar till “Bokat resa med Anton <3

 1. Julia Björnsdotter skriver:

  Hej!
  Jag och min kille skulle också vilja boka resa till Palma i sommar och det där hotellet såg helt fantastiskt ut! Vad heter det??

  Tack för fin blogg och inspiration!
  Kram Julia

  1. Europé Hotel tror jag! Eller Europa hotel 😘😘

 2. Jasmine skriver:

  Hej Andrea jag har EN FRÅGA.
  Du som använder brun utan sol och ALLTID ser så där brun och fräsch ut, lägger du brun utan sol lager på lager när färgen börjar försvinna eller smörjer du en gång, låter färgen försvinna, skrubbar och smörjer igen?

 3. Emma skriver:

  Jag ska dit den 11 juli 😄 Rekommenderar att besöka Tahini (asiatisk mat) i Puerto Portals och Il Paradiso (italienskt) som ligger i Cala Mayor. Dessutom är stranden som ligger i Puerto Portals värd att besöka, en taxi dit kostar inte så mycket. Där ligger även Roxy Beach bar som är värt ett besök efter stranden 😊

 4. Anonym skriver:

  Hej! Har själv lägenhet i illetas några hundra meter ifrån där ni ska bo och kan verkligen rekommendera att käka på den italienska resturangen il Paradiso! Det ligger någon/några kilometer gångväg bort men är supermysig att ta en promenad till på kvällen får att käka middag, man går ju längst havet liksom så det är väldigt mysigt! Resturangens miljö är himmelsk och väldigt service inriktad personal, inte farligt dyrt heller men verkligen lyx standard! Tips till eran årsdag! Sedan kan jag verkligen tipsa om Puerto Portals också, att ta en taxi dit någon kväll och käka på någon resturang där, specifikt tips kan vara La Concha, väldigt mysig och bra resturang! BÄSTA PERSONALEN!

  Ha en bra resa! Kram

 5. Anonym skriver:

  hehe glömde även tipsa om BÄSTA OCH AAAABSOLUT finaste beachcluben: Gran Folies! Perfekt att hyra en bil över dagen och åka dit, finns flera hyrbilsfirmor i illetas! SÅ vackert verkligen.

 6. Amanda skriver:

  Ni borde VERKLIGEN äta på Ribello inne i Palma! Det är utan tvekan det bästa jag ätit! Italiensk mat! Risotton och carpaccio är HELT magisk! Enda nackdelen är att det är inomhus men det var skönt faktiskt, otroligt fint och maten är MAGISK!!! Ska också åka till Palma samtidigt som du och Anton förmodligen tillsammans med min kille, vi är ett år äldre än er och har vart tillsammans lika länge som er! Ska bli så mysigt! <3

 7. Linn skriver:

  Åh vad kul,älskar personligen Spanien!

 8. Joline skriver:

  Rekommenderar er verkligen att gå och äta middag på Le Bistro Bleu, ligger i Santa Catalina i centrala Palma. Ett litet men väldigt mysigt ställe och supergod fransk mat. Det är min syster och hennes pojkvän som äger restaurangen, så skulle vara jättekul om ni gick dit och åt!! 🙂
  Ha en super bra resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd