Allmänt

Kvällsterapi


Godkväll på er! Jag brukar verkligen aldrig kvällsblogga, mest på grund av att jag försöker att ha lite struktur och rutiner kring när jag får och inte får jobba. I och med att jag är så himla fri (vilket jag älskar) blir det lätt så att jag sätter mig och jobbar när jag kanske egentligen borde ligga och bara ta det lugnt eller umgås med min sambo. Men jag vet inte, vad tycker ni? När vill ni helst att inläggen ska publiceras? Eller spelar det inte så stor roll?

I alla fall. Jag är nyss hemkommen från en långpromenad, jag gick runt Årstaviken och varje gång jag går här längs vattnet så påminns jag om hur jäkla glad jag är över att jag köpte min första lägenhet just i Årsta. Det är så nära stan (men inte alls lika dyrt), nära vatten och väldigt lugnt och mysigt. Trivs verkligen så bra här.

Jag skulle sätta mig och skriva poddmanus efter middagen men jag kände verkligen att det inte gick. Ni vet den där känslan när man undrar om det är det att man är helt tom i huvudet eller om man bara har för mycket i huvudet? Så var det i alla fall. Jag tog på mig min jacka och gick ut med Penntricket i öronen. Gud vad skönt det var alltså, kände verkligen att jag behövde komma ut och andas, få luft och röra på mig. Har suttit nu en halvtimme efter att jag kom hem och börjat med poddmanuset och det gick galant, behövde verkligen den här promenaden. Men hörni, nu ska jag sluta, Anton kom precis hem så ska kramas lite med honom framför något dåligt TV-program. Puss!

6 svar till “Kvällsterapi

 1. Jennifer skriver:

  Jag gillar när det kommer upp inlägg lite olika tidpunkter på dagarna. Det blir roligare att gå in på din blogg (vilket är ca 3 ggr/dag) och bli glatt överraskad fler gånger än att alla inlägg kommer samtidigt. Älskar din blogg och er podd, så himla viktigt med #varfemtekvinna!! Keep up the good work 😍😍

 2. Anonym skriver:

  Gillar VERKLIGEN den här typen av inlägg Andrea!

 3. Marie skriver:

  Ja! Gillar inlägg som ovanför. Gillar att din blogg inte känns riiiiktigt så ”planerad” 🌟

 4. Är verkligen så värt att ha nära till vatten när man beger sig ut på promenader, tycker det höjer allt, hav är det dock inget som slår enligt mig hehe.

 5. Ida skriver:

  Tycker inte det spelar roll vilken tid inläggen kommer upp, så gör det som passar dig bäst! 🙂 <3

 6. Natalie skriver:

  Håller med ovanstående! Spelar absolut ingen roll vilken tid inläggen kommer upp, uppdatera när det känns bäst för dig <3 jag går oftast bara in på bloggen kvällstid 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd