Allmänt

Liseberg

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN GINATRICOT, NAKD & ZALANDO
När vi kom fram till Göteborg så strosade vi ju som sagt omkring på stan. Sen började vi fundera på om det inte var smartare att gå på Liseberg redan då på kvällen än att gå dagen efter (idag). Vi beslutade oss för att gå till Liseberg på kvällen och det känns som ett bra beslut då det inte var speciellt mycket folk. Vi stod som längst i kö 20 minuter och det var till den nya attraktionen Helix..


Vi började hela Lisebergsvistelsen med just Helix och woooow vad rolig den var hahah. Jag grät SÅ mycket för att jag skrattade så mycket under resan. Efter det firade vi att vi överlevde med varsin glass 🙂T-shirt – HÄR // Kjol – HÄR // Jacka – HÄR // Skor – HÄR


Kolla vad fint det var när vi precis åkt Helix för andra och sista gången!! Det är något med Paris-hjul alltså.. Vi hade inte planerat att gå på Liseberg från början man vi både kände ändå att vi ville det. Visst, i Stockholm har vi Grönalund men det är ju inte alls lika roligt där. Kändes som att vi var två tolvåringar som var på semester med våra familjer bara att vi fick vara själva ett tag hahah. Underbart.


Vid tio ungefär så gick vi heela vägen hem, dvs över gatan 🙂

7 svar till “Liseberg

 1. Frida G Svensson skriver:

  jag har precis hittat din blogg och den är AMAZING! keep up the good work darling!

 2. Anonym skriver:

  Bästa Liseberg! Hahah, man blir verkligen som ett barn när man springer runt där. Och jag måååste fråga ifall du tagit korten med din iPhone eller om du använde din systemkamera? Otroligt bra kvalité!

  1. Dom är tagna med min telefon. Kram! <3

 3. Anonym skriver:

  inte för att vara den, men helix är typ tre år gammal??

  1. Hahaha är det sant?? Men gud..

 4. Anna skriver:

  Åh vad härligt!! Älskar Liseberg <33

 5. Annie skriver:

  I Halmstad denna helg är det tall ship race! Kan vara rätt mysigt att strosa runt där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd