Allmänt

Pink Wanties

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

En färg jag verkligen öppnat ögonen för är rosa. För några år sedan hatade jag att klä mig i rosa men inte längre. Nu älskar jag det! Något jag vet hjälper är när mitt hår är kallare, annars kan ett rosa plagg framhäva det varma (i mitt fall då oönskade) i håret. Tycker det är så snyggt att matcha en rosa topp till ljusblå jeans!!

2 svar till “Pink Wanties

  1. Anonym skriver:

    Hej alla fina! Efter en del funderande har jag bestämt mig för att ta tag i saken och börja blogga, superkul! Där kommer jag skriva om allt från min vardag till mitt intresse för kläder och skor och ridning. Hoppas du vill börja läsa om mig och mitt liv!
    / Emmy Hallin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd