Allmänt

Let’s gooo to Paris


Bild från Köpenhamn!

Godmorgon på er, nu sitter jag på Arlanda Express för att sedan gå på flyget mot Paris. ÄNTLIGEN är det dags för min och Mathildas resa. Detta känns lite speciellt för vi bokade den verkligen helt out of the blue och sen för att jag som sagt inte sett Paris (kommer ihåg något av Paris). Det känns verkligen som att detta kommer bli det perfekta avslutet på den här sommaren. Och på söndag helt lägligt som en kickstart på hösten så kommer jag släppa väääärldens bomb så håll utkik i mina sociala medier på söndag. Men hörni, nu är vi snart framme så måste avsluta. Vi hörs från Paris! <3

12 svar till “Let’s gooo to Paris

 1. Siri skriver:

  Åhhh, älskar outfiten!!

 2. Vilma skriver:

  Varifrån kommer tröjan?😍😍😍

 3. Matilda skriver:

  Älskar din blogg får mig alltid på bättre humör!
  Var är din superfina tröja ifrån?
  Kram

 4. Matilda skriver:

  Älskar din blogg, får mig alltid på bättre humör!
  Var är din superfina tröja ifrån?
  Kram

 5. Fanny skriver:

  VART kommer den fina tröja ifrån???? 😀

 6. Caroline skriver:

  Omg vart är tröjan ifrån? Och vilken storlek har du? Jisses vad snygg den är 😍😍

 7. Emelie skriver:

  Vart kommer tröjan ifrån? 🙂 så fin!!

 8. Chanapha skriver:

  Måste bara säga att jag älskar verkligen den här outfiten! Allting ser perfekt ut <3

 9. Moa skriver:

  Vart kommer din fina tröja ifrån?

 10. Caroline skriver:

  Vart är din tröja ifrån och vilken storlek har du? 🙂

 11. Caroline skriver:

  Vart är din tröja ifrån?

 12. Ines skriver:

  Hej Andrea! Jag ÄLSKAR din tröja, vart är den ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd