Allmänt

Brunch

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Idag börjar Mathilda skolan så jag frågade om hon ville ha en liten pepp-frukost innan och det ville hon. Älskar att lyxa till det på måndagar, snacka om en riktigt superstart på veckan. Vi möttes i alla fall upp på Cafe Sirap, ingen av oss har ätit där förut så det var kul att testa något nytt. Jag tog ett av deras brunchpaket som var rätt prisvärt och Mathilda lite smått och gott. Det var väldigt skönt för det var lite folk, det kan ju dock bero på att klockan var 10.00 en måndag.. Är ni sugna på ett bra brunchställe kan jag i alla fall rekommendera Cafe Sirap!

Såhär går jag klädd idag, basic, skönt och snyggt på samma gång om jag får säga det själv. Passade på att inviga min nya tröja, ni hittar den HÄR! Byxorna är från H&M – LÄNK (men har klippt dom nedtill själv).

12 svar till “Brunch

 1. Johanna skriver:

  Åh så gott och mysigt! Jag älskar brunch! 🙂

 2. Sara skriver:

  Vilken härlig start på dagen!

 3. olivia skriver:

  Vilken storlek har du i tröjan? :*

 4. Elise skriver:

  Vilken storlek har du i tröjan? Så fin!

 5. Julia skriver:

  Vart kommer ditt skärp ifrån?? För det ser inte ut som ett äkta gucci-skärp nämligen. Förlåt om du svarat på detta förr men hittar verkligen inte det!

  1. Hehe det är ett 100% äkta Gucci-skärp inköpt i guccibutiken i Köpenhamn 🙂

 6. Ellen skriver:

  Du måste verkligen göra en sminkvideo, både till vardags och fest!!!
  Sån lyster och så jämt och fint!!! Vilken brun utan sol använder du?

 7. Alice skriver:

  Hej fina Andrea!!
  Du är grym på det du gör, keep it up! Du är en sån bra förebild verkligen!!
  En liten fråga bara, har nämligen tänkt att beställa ett sådant Gucci skärp som på bilden (grymt snyggt!) o tänkte bara kolla vilken längd du har på skärpet?? Puss & kram.

  1. Jag har 85 tror jag! Men hade nog kunnat köra på 80 då jag skulle behöva göra ett till hål.. tror dom har en size guide på hemsidan! ❤❤ kram

 8. Kristin skriver:

  Hej Andrea! Hur många cm brett är ditt bälte från Gucci? Har nämligen tänkt köpa ett sådant men är osäker på hur brett jag vill ha det. Det är så jäkla snyggt! Kramar

 9. Matilda skriver:

  Hejsan Andrea, jag verkligen älskar outfiten och vill köpa tröjan. Undrar därför hur den är i storlek?? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd