Allmänt

Vlogg från Paris!

Sådär! Nu är vloggen jag tidigare nämnde uppe och jag hoppas att ni tycker att det var roligt att se lite behind the scenes. Det var som jag nämner i videon lite svårt att filma samtidigt under allt vi gjorde men men. Hope you will like it 🙂 <3

7 svar till “Vlogg från Paris!

 1. Matilda skriver:

  Åhhh måste kolla!!

 2. Isabelle skriver:

  Hej Andrea!

  Först och främst – STORT grattis till samarbetet med NA-KD i samband med klädkollektion som du ska släppa. Ett solklart bevis på att hårt jobb lönar sig i slutändan. I dagens tyvärr missunnsamma samhälle så kan jag tänka mig att du kommer stöta på eller läsa kommentarer om att många helt plötsligt får samarbeten och får göra klädkollektioner men jag hoppas att du då väljer att se den resa som DU har gjort för att komma dit.

  Jag har följt dig sedan flera år tillbaka och har alltid funnit inspiration via din blogg. Allt ifrån resor, kläder, smink och matställen. Du har alltid verkat som en tjej som har båda fötterna på jorden, med en sprudlande personlighet och som inte är rädd att ta plats. Vi behöver såna tjejer som dig Andrea. Och trots att även ditt liv ibland kan se sådär riktigt lyxigt och glamouröst ut så vet alla vi som tittar att du är sann mot dig själv, och målar inte upp en fasad som inte överensstämmer med ditt riktiga liv. Men att sätta guldkant på vardagen är något jag tycker du ska unna dig.

  Fortsätt göra din grej. Vi är massa som står bakom och hejar!

  1. Ida skriver:

   Håller verkligen med! Du är en person som alltid och då menar jag alltid kan få mig på bra humör. Jag har följt dig enda sen du höll på med videofyme och verkligen älskat ditt genuina material. Glöm aldrig hur bra du är <3

 3. sara skriver:

  vilken stor grej att få fota sin egen kollektion i PARIS!!

  1. Visst!! Kändes helt sjukt 😀 <3

 4. J skriver:

  Vad använder du för schampo och balsam? Tänkte på ditt inlägg om oljan för håret och tänkte fråga helt enkelt :p

  1. Det är lite olika men just nu använder jag Repair från Maria Nila. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd