Allmänt

ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

ÄNTLIGEN är klockan 15.00 och nu finns äntligen kollektionen att köpa HÄÄÄÄÄR

Jag är sååå glad över att det äntligen är dags. I skrivande stund befinner jag ju mig på lanseringseventet så kommer självklart uppdatera er mer senare idag och berätta lite mer om varje plagg. Gällande storlekar: jag har typ medium/38 i allt vilket jag alltid har när jag köper kläder. När ni får hem plaggen får ni meeeer än gärna använda er av hashtagen #andreahedenstedtxnakd om ni vill visa upp dom i sociala medier. Skulle göra mig mer än överlycklig! <3

Viktig information: Vissa plagg har tyvärr inte hunnit komma än. Den rosa kappan och den rosa kavajen kommer nästa vecka, dom är alltså inte redan slutsålda som det kan se ut på hemsidan utan ligger som ”coming soon”. Ni får mer än gärna klicka er in på dom ändå och välja vilken storlek ni vill ha och anmäla er mejladress så ni får veta direkt när dom är tillgängliga. Jag kommer självklart pusha här i bloggen också när allt finns in stock. Jeansjackan, jeansen, halsbandet och de stora stjärnörhängena kommer släppas lite senare och jag kommer självklart berätta när dom finns i lager också.

Har ni några synpunkter gällande hemsidan/frakten/frågor om plaggen får ni gärna kontakta NAKD’s support! <3

16 svar till “ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

 1. Jenny skriver:

  Såld på jackan och jeansen! Hoppas verkligen dem kommer snart, vill bara köpaaa!

 2. Tove skriver:

  Så himla fina plagg!! Har verkligen räknat ner till den här dagen! Bra jobbat!! Kram på dig 💕

 3. Jenny skriver:

  Dina kläder är verkligen superfina! Du har gjort ett grymt jobb!! Blev dock tyvärr ganska besviken när jag gick in idag kl 15 för att beställa, för jag tyckte att nästan allting var för dyrt för mig. Supertråkigt hade hoppats på lite billigare priser!

 4. Emma skriver:

  Så mycket fint !!! Synd bara att inte alla storlekar är inkluderade så finns inget som passar mig..:( men annars en väldigt fin kollektion !!<3

  Har ställt en fråga förut ang storlekarna på kollektionen , vet inte om du inte sätt den eller valt att inte svara men skulle vara intressant att veta varför du/ni valt att inte inkludera alla storlekar utan endast de " normala "

 5. Alva skriver:

  Alltså nej 🙁 Var så himla taggad på kollektionen, har lagt undan lite pengar varje månad för den. Ville verkligen ha råd att beställa hem massa fint. Men så var det så jäkla dyrt så nu kan jag köpa typ 2 plagg. Blev riktigt besviken på priserna 🙁

  Men kläderna är så jäkla fina!! Bra jobbat!

 6. Alva skriver:

  Smyckerna kommer inte in i silver?

 7. Sofia skriver:

  Riktigt fina plagg! Tycker du lyckats få in en helt perfekt röd tråd i kollektionen också, och alla plagg är så eleganta, fina, söta och coola på samma gång. Vill typ ha allt, men kommer nog vänta med att beställa tills jag har lite mer pengar 🙂 superbra jobbat Andrea! och du är så himla fin på bilderna/videosarna, WOW!

 8. Elise skriver:

  DU ÄR SÅ GRYM ANDREA! Kollektionen är verkligen jättefin och det var svårt att inte klicka hem alla plagg. Klickade i alla fall hem tre plagg och längtar så mycket tills de kommer, vet redan att de kommer användas flitigt! Kram <3

 9. micaela skriver:

  Var är smyckena? Stjärnörhängena! 😮

 10. micaela skriver:

  hittade nu!! 😀

 11. Agneta skriver:

  Blev besviken över att allt var så dyrt, men kläderna var iaf hur fina som helst 🙂

 12. Sara skriver:

  Varför är allt så himla dyrt? Hade gärna köpt något men kan inte lägga 700 kr på en tröja liksom… galet.

 13. Melina skriver:

  SÅ himla fin kollektion, gud vad du gjort bra ifrån dig!!! Örhängena och stjärntoppen är maaaagiska samt längtar efter jeansen<3

 14. Amanda skriver:

  Blev också besviken på priserna, sjukt dyrt.. 🙁

 15. Frida G Svensson skriver:

  kollektionen är fab fab fab! job well done!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd