Allmänt

Badrumstankar


Ja jag förstår om ni är liiite trötta på badrumssnack (och jag har bara börjat) men det är verkligen så kul att renovera och göra om ju. Är typ avundsjuk på mig själv för ett år sen, hade liksom HELA min lägenhet att fixa med vilket var jättekul men också lite jobbigt hehe.. Vi kommer ju ha det väldigt basic när det kommer till färger i och med att väggarna kommer vara vita och golvet i marmor. På tal om marmor och golv, vi valde mellan två olika typer av marmor (se nedan) vilken tror ni vi tog?


Vi valde den till vänster, alltså den som kallas för statuario-marmor. Har varit helt inne på ”vanlig” carraramarmor men när vi hittade den andra så ändrade vi oss. Känns lite coolare med mer kontraster! Men förutom det så kommer det liksom inte vara så mycket kontraster så därför har jag börjat fundera på hur man kan få lite liv i badrummet. Med hjälp av inredning såklart, så som handdukar, mattor, ljus osv. Här nedanför hittar ni superfina grejer i tema grönt. Tror verkligen detta skulle passa vårt nya badrum så bra!!


1. Grön handduk – HÄR //  2. Tvål – HÄR // 3. Ljus – HÄR // 4. Vas – HÄR // 5. Tandborstar – HÄR // 6. Stege – HÄR // 7. Marmorplatta – HÄR // 8. Matta – HÄR // 9. Tvättkorg – HÄR // 10. Gröna behållare – HÄR

Jag älskar ju mattor men vet inte om vi kommer ha någon i nya badrummet då vi kommer ha… GOLVVÄRME. Så det behövs ju egentligen inte men det kan ju vara mysigt ändå tänker jag. Vi får se.. Ska fråga Anton vad han tycker 🙂

9 svar till “Badrumstankar

 1. Ida skriver:

  Åh, nice med golvvärme. Det kommer kännas lyxigt!

 2. Evelina Dahlberg skriver:

  Har jag förstått det hela rätt så ska man inte ha matta på golv med golvvärme, för då kan typ inte golvvärmen funka ordentligt! Inte säker, men kan vara värt att kolla upp innan man köper sig en matta 😊

 3. Emelie skriver:

  Kul med badrumsrenovering! Underlig fråga kanske, men kan du använda badrummet medans de renoverar eller hur uträttar du dina behov samt duschar under renoveringen? Har också haft tankar på att renovera badrummet men vet inte hur jag ska lösa dessa saker😂

 4. Amanda skriver:

  När kommer det att komma in nytt lager på de varor som är slut från kollektioen? Tex pälsjackan?

 5. Sara skriver:

  Hej! Vi håller faktiskt också på att renovera vårt badrum nu, snickarna började idag. Vi har redan bestämt kakel & klinkers såklart. Precis som ni har vi ett väldigt litet badrum och kommer därför köra ljust på både väggar och golv. Men det vi fortfarande funderar kring är själva möblerna. Hur kommer ni göra med kommod, badrumsskåp och eventuellt spegelskåp? Kommer ni köra vitt på allt och sen bryter du av allt ljust med inredningen som du skriver i inlägget? Eller kör ni på exempelvis grå kommod? Jag är jättenyfiken för vi har så himla svårt att bestämma oss, så skulle vara kul och få ytterligare inspiration från dig. Kram!

 6. Ellen skriver:

  För att få det ännu mer ombonat kan man försöka ta in mer naturmaterial, det brukar ge en varm känsla. Kanske en tvättkorg i jute eller liknande? Tror det kommer bli så fint, speciellt med grönt färgtema! Ser fram emot slutresultatet!

 7. Jonna skriver:

  Oavsett golvvärme tycker jag att man vill ha en matta! Mycket mysigare och mindre ”ekigt” med tyger.

 8. Elin skriver:

  Jag tycker det år så himla kul att läsa om er badrumsrenovering😍😍

 9. Melinda skriver:

  Hej Andrea! Ett tips om du inte vill ha det allt för vitt är att göra en vägg i grått kakel, vanligtvis den längst in. Jag har så hemma och det är väldigt snyggt om jag får säga det själv 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd