Allmänt

RECEPT: Enkel, krämig pasta

Sen jag flyttade hem till pappa i och med badrumsrenoveringen har mitt recept-arkiv här i bloggen stått helt still men det beror ju på att jag inte alltid är med och lagar maten. Ja ni förstår nog! Mina matvanor är inte riktigt som dom brukar vara alltså. Men nu när jag och Anton lagade mat tillsammans i onsdags var jag tvungen att dokumentera det så ni får något recept i alla fall, och detta mina vänner är sjukt enkelt och kräver inte alls många ingredienser. Gott är det också!

Ingredienser 4 portioner:
2 paket färsk pasta
4 kycklingfiléer
3 dl creme fraiche
1 påse babyspenat
strimlade, soltorkade tomater
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
3 msk grönsaksfond
1 tsk soja
salt & peppar

Gör såhär:
1. Börja med att skära kycklingen i små bitar, stek sedan i stekpanna.
2. När kycklingen börjar bli klar, häll i hackad lök och vitlök i stekpannan.
3. Sätt på pastavattnet medan du blandar i resten av ingredienserna i stekpannan
4. Koka pastan och låt samtidigt kycklingsåsen puttra på låg värme, smaka av med fond, soja, salt och peppar.

Serveras med permesan! <3

5 svar till “RECEPT: Enkel, krämig pasta

 1. Frida skriver:

  Du är är så söt som skriver cream fresh haha

 2. Amanda skriver:

  Vart är underläggen ifrån? Hemskt tacksam för svar <3

 3. Anonym skriver:

  Ser jättegott ut! Behövde verkligen tips på nån smidig maträtt så detta ska jag verkligen prova! Men menar créme fraiche? läser man det du skrivit högt blir det som uttalet för créme fraiche. Tänkte att det är bäst jag frågar för säkerhetsskull så jag inte köpet fel ingrediens när jag handlar sen.

 4. Jenny skriver:

  Såååå fina underlägg, var har du köpt dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 7b8e8c7dcb6c569b000584cc581f6e5d33ae9fdd