A night in THE city

Allmänt, Resor, USA 2018

I lördags så hade vi vår andra kväll i New York och då mötte vi upp Mathildas familjevän Emma som är bosatt här på Manhattan. Hennes mamma är svensk och vän till Mathildas mamma, så känner som varandra! Det var väldigt kul, jag och Mathilda skulle få prata med någon annan än varandra för första gången på fem veckor haha!

Staden hade ett så varmt, mjukt och fint ljus över sig runt åttatiden. Solens strålar reflekterade sig i skyskraporna och taxibilarna blev ännu gulare än förut.

Först mötte vi upp Emma utanför hennes lägenhet och efter en snabb visit inne i lägenheten så prommenerade vi tillbaka mot vårt hotells område för att besöka en rooftop bar i närheten. Så skönt att vi hade Emma med oss som har betydligt mycket mer koll än oss (såklart).

Det var sååå cool utsikt. Man får ju verkligen aldrig nog av dessa skyskrapor. Tycker New York är som finast på kvällen när allt lyses upp av fönster osv.

Efter besöket på baren så gick vi och käkade middag på Tao som har olika typer av asiatisk mat. Det var sååå gott, kan verkligen rekommendera er att gå hit om ni gillar asiatiskt :)

Emma och Mathilda!

Gillar