A trip down the memory lane..

Allmänt
Men alltså stopp och jävla belägg hahaha.. Nu hoppas jag att jag inte trampar någon på tårna förutom Andrea Hedenstedt 2015 men vad har jag på mig? Känns väldigt annorlunda i stilen mot vad jag skulle bära idag till min kompis studentmottagning.. Levde verkligen i sånna där kostymbyxor kommer jag ihåg.. Här var jag alltså påväg till Isabelles studentmottagning 2015.
En vecka senare ungefär var det min och Mathildas tur. Äntligen!! Här var jag betydligt finare klädd om jag får säga det själv hehe. Klänningen är från Ida Sjöstedt och den sålde jag faktiskt för någon månad sedan. Tänkte att jag ville ha kvar den som minne ett bra tag men sen kände jag bara; vad håller jag på med? Jag är inte en sån person som håller fast vid saker. Jag är en rensare av rang.
Eeh.. Alltså jag måste minnas helt fel gällande den här bootcut-trenden. Trodde det var som hetast typ 2013? Tydligen inte. Ormskinnssneakers och blå skjorta i kombo kanske hade varit mitt förstahandsval idag. Den här bilden är i alla fall tagen ute på min gatan när jag bodde på Södermalm ett halvår efter studenten 2015. Bodde längst ner på Gotlandsgatan, väldigt nära Nytorget. Jag flyttade sedan hem därifrån då jag ville spara pengar till en bostadsrätt istället vilket var väldigt smart <3
2015 åkte jag, pappa och Alice till New York och då såg jag bland annat ut såhär.
Och såhär! Är lite fundersam gällande nyansen på mitt hår. Hade jag riktigt dåliga redigerings-skills eller vad händer hahah?
Det här var ändå fint tycker jag! Black on black går ju verkligen aldrig fel. Är för övrigt väldigt glad över att jag köpte min svarta Balenciaga där 2015. Använder den fortfarande väldigt ofta, min absoluta favoritväska <3
Hösten-vintern 2015 jobbade jag som redaktör och PR-assistent på en mediabyrå i Stockholm vilket var väldigt roligt och lärorikt. Här är en bild från en lunchrestaurang som låg väldigt nära kontoret. Åt där så ofta att jag fortfarande än idag känner mig för-äten på libanesisk mat haha.
Min lilla gulliga unge!! Tiden går så fort att jag får ont i magen haha.
Hösten 2015 gjorde jag en väääldigt rolig sak; jag besökte Västerås för att snacka höstmode på en scen i deras galleria. Var rätt så nervös men tycker att det gick riktigt bra och minns det som något väldigt roligt.
Stopp och belägg. Vad fan har jag på händerna??? Använde jag alltså gymhandskar när jag typ bara gymmade vanligt och aldrig körde med skivstång förutom på denna bild? Haha dör. Känns skönt att se att man gjort lite progress på hållning och vikt när det kommer till marklyft också!
Den här bilden hittade jag och blev påmind om perioden då ALLA hade sminkbord och sånna här organiseringsgrejer för sitt smink. Okej inte alla men det var ju verkligen en trend. Shit vad mycket pengar jag la på smink 2015-2016. Galet.
Juste!! Det här är så kul, jag blev inbjuden till ett Bootcamp av Vitamin Well i början av 2016 vilket jag såg så mycket fram emot. Vad tror ni inte händer efter första passet? Jo jag blir ish dödssjuk och åker in och ut på sjukhus varannan vecka i flera månader. Detta var första gången jag fick testa på Crossfit samt första gången jag träffade Pischa, yeey!

Någon av er som kommer ihåg dessa bilder haha? <3

Gillar