About a week ago

Allmänt, Skönhet

Förra onsdagen hade jag en RIKTIGT bra dag. Runt sjutiden var det nämligen dags för mig att ha mitt event tillsammans med Maria Nila. Jag är en av deras ambassadörer för våren och detta event var en av mina "happenings" tillsammans med dom. Tycker det är så roligt att jobba med ett svenskt bolag som dom som brinner för viktiga saker i en annars ytlig bransch. I alla fall, jag tävlade som ni kanske minns ut tio platser till ett stylingevent här i Stockholm, här kommer lite bilder från kvällen!

Man kunde få håret tvättat, färgat med deras colour refresh, stylat samt få en make up. SÅ lyxigt!

Dom hade verkligen fixat det så fint på Preston Hair (salongen)!

FAAAN vad roligt det var att få träffa några av er som följer mig här i bloggen och andra medier. Jag blir alltid så tacksam och stolt över hur otroligt fina personer ni alla verkar vara. Vettiga, trevliga och roliga människor liksom. Underbara ni <3

Alla kunde som sagt bli sminkade om man ville det, make up artisterna hade med sig smink från Kat Von D som är ett av mina favoritmärken. Kat Von D's produkter är även dom precis som Maria Nila cruelty free och veganskt!

En av mina favoritgrejer på eventet var att man kunde blanda sitt eget schampo och balsam utifrån vilken doft samt vilken typ av effekt man ville ha. Man kunde alltså välja mellan volym, återfuktande, värmeskydd osv för att sen välja mellan fyra-fem olika dofter! Jag valde återfuktande och en doft av mango!

Det var en så himla mysig kväll, vill verkligen göra sånt här oftare! Och med sånt här menar jag hänga med er, det är ju alltid så roligt. Under kvällen fick jag också lära mig att Maria Nilas förpackningar är helt och hållet klimatkompenserade, hur grymt?

Gillar