Afternoon Tea med DeoDoc

Allmänt, Skönhet, Tips
Men nu mer om eventet idag! Vi höll till på Nio Rum vilket var såå härligt. WOW vad fint det var alltså. Vi hade dukat upp till afternoon tea och allt var verkligen så vacker och fotovänligt som ni säkert kan se.

Hade ett så härligt gäng med mig! Hedieh och Hasti som är grundarna bakom DeoDoc samt Mathilda, Tove, Bianca, Moa, Lovisa, Hanna, Molly och Nicole. Så fina människor allihopa.

Sen var det dags för det roligaste! Ett ungefär likadant test som jag fick göra i youtube-videosarna!! Vi fick tre olika bilder på det kvinnliga underlivet och skulle peka ut de olika delarna. Sen gick vi igenom svaren tillsammans..

Det sjuka är att man kanske tror att man har mer koll än vad man faktiskt har.. Det är nästan sorgligt, att vi kvinnor inte ens kan vårt egna könsorgan ordentligt. Sånt borde man få lära sig till punkt och pricka i skolan kan jag tycka.

När vi gick igenom svaren blev det en hel del skratt kan jag lova hahah.. Vi pratade också om vad man kallar det kvinnliga könet för. Vi alla var rätt överens om att det inte finns något bra ord som är neutralt, inte för flickigt, för hårt eller äckligt. Konstigt ändå. Ordet snopp känns så himla oladdat som jämförelse.. Jag är i alla fall så himla glad för idag, det är så kul att få jobba tillsammans med DeoDoc som gör produkter för kvinnor (av kvinnor) och att de även vill sprida kunskap och bryta den tabu som det finns kring underlivet för många kvinnor, det får fasen vara nog med det nu.

Innan jag säger godnatt; en sista påminnelse om rabattkoden "deodoc20" som ger er 20% rabatt på DeoDoc's sortiment hos Lyko.se/deodoc till och med måndag. Kram på er

Gillar