ALL WE DO IS EAT

Resor, USA 2018

Igår (onsdag) så hade vi hela dagen i Los Angeles innan det var dags att åka till flygplatsen. Vi checkade ut från vår lägenhet vid tiotiden och då åkte vi direkt mot nagelsalongen vi besökte dagen innan. Mina naglar var det inget fel med alls men Mathildas tumnaglar var helt kajkomajko, färgen/gelen hade inte härdat ordentligt och hade börjat ramla av redan en timme efter att vi åkt därifrån. Som tur var så kunde dom ta emot oss innan vi skulle åka så stackarn slipper gå med trasiga, nya naglar :) Medan naglarna fixades så satt jag i bilen och pratade med Gustav via FaceTime. Han hade köpt trisslotter åt oss och jag fick vara med när han skrapade. Tyvärr blev det ingen storvinst men tre nya lotter i alla fall, alltid något! Alltså tackar Steve Jobs och gänget på Apple för FaceTime dagligen här på resan, det ger sååå mycket att faktiskt kunna se varandra ordentligt när man pratar.

Efter naglarna så styrde vi bilen mot Magnolia Bakery. Jag har redan varit på Magnolia flera gånger i New York men det var första gången för Mathilda så det var väldigt kul. Det är i alla fall precis som det låter; ett bageri/konditori som säljer massor med godsaker. Allt där inne är så himla fint också, inte bara jeffligt gött.

När vi velat lite fram och tillbaka bestämde vi oss till slut för någon form av banankaka med pekannötter och en morotskaka. Jag är ju som ni vet inte väääärsta fanet av sånna här saker (bakelser) men jag älskar (alltså verkligen älskar) morotskaka. Såg förresten en tröja på Urban Outfitters här om dagen där det stod ”I love carrots”. Kanske borde köpa den haha. Någonting som faktiskt inte var jättetrevligt var storleken på våra kakor, alltså om jag ska vara ärlig så började jag nästan må illa. Det var verkligen som en lasagneportion haha.. Vi åt så mycket vi orkade och sen åkte vi vidare och kollade i lite affärer!

Millan var fin som vanligt <3
Jag var sugen haha

Min väska väger 50.5 lbs (har bara vägt den i USA och har inte hunnit kolla vad det är i kg mer än Mathildas smått opålitliga handvåg) och den får väga 50.0 med alla flygbolag vi åker med så jag har egentligen bestämt att det inte ska bli någon shopping förens vi är i New York. Inte bara är det bra för packningen men det kan också vara rätt bra att vänta med att börja spendera pengar på shopping till slutet av resan där vi hunnit och haft råd att äta vad vi vill samt uppleva vad vi vill först. Oavsett detta så kollade vi lite i affärer men som tur var så hittade vi inget speciellt. Jag var på jakt efter en guldkedja till en berlock jag köpt hem till Sverige men hittade ingen som kändes helt bra, den kanske inte hade varit förödande för packningen haha..

Efter shoppingturen utan shopping så körde vi till Republique för lunch. Mathilda ville egentligen dit pga bakelserna men vi kollade lunchmenyn och hittade massor med gott. Vi båda tog en vegetarisk pasta som var sååååå god. Innan maten bad vi om att få in lite bröd och olivolja, det hade dom tyvärr inte men dom erbjöd brödet som fanns på frukostmenyn; därav hallonsylten mitt i lunchen haha. Fasen vad gott det kan vara med lite bröd och smör. Det var verkligen en jättehärligt ställe med riktigt god mat och lemonad, ni borde ta er dit oavsett om det är för frukost, lunch eller middag!

Gillar