AMBASSADÖR FÖR DEODOC

Allmänt, Skönhet

Idag är en väldigt stor och rolig dag för mig! För idag så börjar ett av mina största samarbeten någonsin, ett ambassadörskap tillsammans med DeoDoc. För er som inte förstår vad som menas med ett ambassadörskap så är det egentligen ett längre samarbete med mig som ett av ansiktena utåt för DeoDoc och deras produkter. Så jäkla kul att dom vill jobba med just mig. Tycker att DeoDoc verkligen fyllt ut en plats som saknades på marknaden, sen är Dr Hedieh Asadi och Hasti Asadi två enormt inspirerande kvinnor (grundarna). Är så taggad på detta!

Det bästa med detta samarbete är inte bara att jag får tipsa er om grymma produkter, vi kommer också få lära oss en hel del om det kvinnliga underlivet. En del av detta samarbete kommer bestå av att jag ska vara med i deras youtube-serie "Vagina School". När jag är där tänkte jag att jag ska ta med mig några frågor från er lyssnare. Vad vill ni veta om det kvinnliga underlivet? Kan vara vad som helst! Vill ni veta om något är en myt eller sanning? Vill ni beskriva ett problem? Kommentera under detta inlägg så tar jag med mig kommentarerna till inspelningen!

Här ser ni några av DeoDocs produkter, rakningsserien och en intimtvål. Under den här hösten kommer jag berätta om mina favoriter, nyheter osv. Men jag tycker vi tar allt i en kronorlogisk ordning så jag tänkte göra en kort sammanfattning av historien bakom hur DeoDoc kom till:

Poletten föll ner när Hedieh och Hasti förstod att samma svettkörtlar som finns under armarna också finns i intimområdet (både hos män och kvinnor). Man kan alltså lukta på grund av svett både under armarna och mellan benen. Många upplever svettlukt som negativt och detta leder till att många använder tvål och deodorant under armarna, men mellan benen då? Problemet där är att det inte funnits så många bra alterntativ vilket slutat med att många använder sig av hemmakurer som i många fall skadar mer än vad det gör nytta. För att ta sig ann detta problem så teamade dom upp sig med en professor inom gynekologi. Sen start har dom skapat en intimdeo, intimtvål, intimwipes och mycket mer. Läs mer på deras hemsida HÄR!

Det jag älskar med DeoDoc är att det skapar valmöjlighet för kvinnan (eller ja alla med ett underliv). Man måste inte tvätta sitt underliv med mer än vatten, men det är ett faktum att många vill det. Det kan vara direkt skadligt att tvätta underlivet med vanlig tvål, eller intimtvål med fel ph-värde för den delen också. DeoDoc's produkter är utvecklade av kvinnor för kvinnor och är producerade i Sverige. Jackpott! Deras produkter finns bland annat att köpa hos Åhlens, Lyko, Apotek, Nelly.com och Apotea.se!

Kom ihåg att ställa frågor i detta inlägg inför min medverkan i "Vagina School"!! <3

Gillar