Ambassadör för Maria Nila!

Allmänt, Skönhet, Tips

Jag har så himla roliga nyheter, kanske främst för min egen del men också för er. Jag inleder nu ett ambassadörsskap tillsammans med Maria Nila vilket innebär att vi kommer samarbeta under än längre tid framöver nu under våren och in på sommaren. Det här känns riktigt stort och roligt för mig då jag använt mig av deras produkter sedan September 2013 då jag färgade håret för första gången på salong och köpte med mig deras dåvarande schampo för färgat hår. Frisören jag då klippte mig hos berättade för mig att dom var producerade i Sverige och att dom var sulfat och paraben-fria. Jag hade ingen aning om vad det innebar men lyssnade på hennes rekommendationer och efter det har jag i princip alltid haft Maria Nila-produkter i min dusch och i mitt badrumsskåp.

Jag har många favoriter ur deras sortiment och kommer under dessa månader tipsa er om både det ena och det andra men jag tänkte att vi börjar detta samarbete med dom produkterna jag använder allra oftast. Det är schampot och balsamet från Head & Hair Heal-serien samt deras torrschampoo. Schampot och balsamet är verkligen det bästa jag vet, framförallt så skonsamt för hårbotten. Torrschampot ger en JÄKLA volym, får ofta frågor om hur jag stylat håret när jag använt detta.

Vi har ett väldigt bra erbjudande till er just nu! Ni får 25% (!!!!) rabatt på hela hemsidan, ange bara ”andrea25” i kassan på marianila.com

Här har ni dom, favoriterna! Men glöm inte att kika in resten av deras sortiment, för tro mig det finns mycket och mycket bra!

Gillar