ANDREA WORKOUTS - HEMMATRÄNING - 4 VECKOR

NUUUUU kan ni äntligen köpa mitt hemmaträningsprogram. Programmet får ni i form av en pdf-fil som är er forever efter att ni köpt den. Så ni behöver inte anpassa er efter några datum eller liknande, men det kan vara kul att köpa nu för att kunna sätta igång på måndag tillsammans med många andra.

Jag har svarat på maaaassor med frågor om programmet på min instagram @andreaviktoria. I topphändelsen som heter "träningsprogram" så får ni förmodligen svar på allt ni undrar över. Sen finns det även info på hemsidan där ni kan köpa programmet, under Terms + Q&A.

Allt är väldigt tydligt med skriftliga instruktioner och videos. Jag har filmat och beskrivit alla övningar, uppvärmningar och stretch. Passen finns i skriven form men det finns som sagt videos till varje övning + ordlista över alla begrepp så som amrap, emom osv.

Här ser ni ett exempel ur programmet! Ett valfritt-extrapass med inriktning löpning. ALLT är såklart helt valfritt men detta är valfritt för dom som vill köra programmet från sida till sida och följa schemat liksom. Klicka HÄR för att komma till träningsprogrammet.

För 349 kr är det ert - hoppas vi ses i Facebookgruppen för alla betalande "medlemmar/deltagare" <3

Gillar