Ångestdag

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tröja (slutsåld så länkar liknande) - LÄNK // Kjol - LÄNK // Skor - LÄNK // Väska - LÄNK

Nej men alltså fan vilken skitdag jag har haft, i alla fall förmiddag. Börjar kännas bättre nu men fan vad jag hatar att känna mig stressad och lost, det har jag verkligen gjort idag. På förmiddagen tänkte jag åka iväg till ett cafe för att jobba därifrån, då ska jag packa med mig träningsgrejer och märker att hela min gymväska är spårlöst försvunnen. Jag har alltså glömt den/tappat den någonstans utan att märka det och jag kan inte låta bli att bli jävligt besviken på mig själv. Hela mitt liv har jag varit slarvig och det är verkligen något jag skäms över. Jag brukar inte ta så hårt på materiella saker som försvinner men nu har två av mina solglasögon (1500 kr/st), mina gymskor (1000 kr) och knäskydd (500) försvunnit/gått sönder på ett par veckor. Det är fan inte roligt, det är liksom fyra-fem tusen som försvunnit av att jag varit oaktsam. Så jäkla dåligt.

Som grädden på moset så kommer jag på att hemnycklarna hem till mamma och pappa ligger i gymväskan. PERFEKT att min slarvighet alltså nu ska gå ut över min familj. Då fick jag verkligen ångest på riktigt och kände att jag inte ens var i skick att köra bil. Kände mig helt skakig av att jag var så förbannad på mig själv haha.. Sen kommer jag hem till mig igen och upptäcker att THANK GOD, nycklarna till mamma och pappa är inte i gymväskan!! Efter det så kände jag bara; okej det är "bara" ett par skor och ett par knäskydd som är borta. Tråkiga pengar men det är ingen som skadar någon i alla fall. Så efter nyckelupptäckten kändes det i alla fall lite bättre. Mitt i allt kommer jag på att jag inte ens har ätit någon lunch, jag har åkt till gymmet, mataffären, systembolaget och alla andra ställen jag kunde komma på att jag varit på igår så hade verkligen fullt upp med att leta.

Nu har jag ätit lunch och känner mest; varför lät jag detta "ta över mig" så som det gjorde idag? Nu när jag lugnat mig, fått i mig lite och äta osv så känns det som att jag mått och reagerat som om att jag tappat bort min syrras hund typ. Perfekt att Bella verkligen ser lidande ut på bilden också haha.. Nej men nu får den här dagen vända. Jag har ju då som sagt ett träningspass inbokat ikväll och det ser jag verkligen fram emot, med eller utan mina älskade skor. Nej men vet ni vad jag känner nu när jag skriver "älskade skor"? Jag ångrar mig direkt. Jag kan inte hålla på sådär, fästa mig vid materiella saker. Hur sjukt sårbar blir man inte då? Om man investerar känslor vid ett par skor? En vas? En jacka? Det gååår inte. Stopp och belägg.

Nu ska den här virrpannan googla vart mina föredetta gymskor går att köpa billigast möjliga. Bye <3

Gillar