ANMÄLAN TILL LIVEPODD 28/10

Allmänt, Podcasts

Klicka HÄR för att komma direkt till anmälan om ni är stressade och inte orkar läsa.

Äh omfg?? Såhär såg vi ut på Pink Pod Party, vi ser verkligen så himla annorlunda ut från idag??
Livepodden på Pink Pod Party!

Som jag nämnde igår så kan ni NU anmäla er till livepodden som är fredagen den 28e Oktober! Vi kommer prata om vänskap, ha lite tävlingar och bara ha jäkligt kul tillsammans. Jag längtar sååå mycket! Förra gången vi livepoddade på Social Media Party hade vi plats för 150, den här gången har vi typ 100 platser till. Vi vill ju att så många av er som ska komma som möjligt! Sist tog platserna slut efter cirka 1 timme så se till att vara snabba om ni vill gå! :) En anmälan per person är också bra att påminna om!

Men mer om anmälan och vad ni behöver veta innan ni anmäler er. Datum: 28e Oktober Tid: 18.30 Var?: Kungsholmen, t-bana Fridhemnsplan (adress skickas via mejl) Pris: 50 kr (hela summan skänks till Bröstcancerfonden).

HÄÄÄÄÄÄR anmäler ni er. Och snälla, anmäl er inte om ni inte är 110% säkra på att ni kan. Anledningen till att vi berättat att vi ska släppa anmälan idag är just för att ni ska ha haft tid att kolla upp det innan. Ni betalar antingen via Swish, och nummret ni ska swisha till får ni skickat via mejl eller så betalar ni 50 kr jämt i dörren. Och som jag nämnde, detta är ingenting vi gör för att tjäna pengar eller liknande utan för att stödja Bröstcancerfonden med en summa som är rimlig för alla oavsett om man går i skolan eller jobbar. Gå med er kompis eller kom ensam och träffa nya vänner! Vi ser så mycket fram emot att träffa er <3 Om det är så att det inte går att fylla i formuläret beror det på att alla platser är tagna.. <3

Gillar