ÄNNU EN SOMMARDAG

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon bästa ni! Idag är det torsdag och jag ska om ett par timmar iväg och träna tillsammans med Isabelle men innan det tänkte jag blogga lite. Älskar verkligen mornarna här hemma när jag sitter med datorn. Med risk för att låta som Alexander Pärleros; det är så skönt att gå upp så tidigt så jag hinner med tre-fyra timmars jobb innan dagen ordentligt startat. Sen jobbar jag ett par timmar på eftermiddagn/kvällen igen nu när det är så bra väder. Igår var en sån dag jag var extreeemt tacksam över mitt jobb, att jag kunde åka tillsammans med fyra tjejkompisar till närmsta badställe och bara chilla under dagen.

Jag försökte hitta länkar till både min bikini och handduk men dom är slutsålda så tog fram två liknande alternativ nedanför om någon tyckte dom var fina.

Handduk - LÄNK // Överdel - LÄNK // Underdel - LÄNK

Jag, Vilma, Anna, Sofia och Sara hängde i alla fall utomhus hela dagen igår vilket var otroligt härligt. Jag tog årets första dopp som faktiskt inte var lika kallt som jag trodde att det skulle vara. Hade förberett mig mentalt på brain-freeze-kallt men så farligt var det faktiskt inte haha.

Efter soltimmarna vid vattnet åkte jag hemåt och satte mig med lite administrativt jobb. Tydligen så har inte mitt bokföringsprogram synkat som det ska med hemsidan jag säljer mina träningsprogram med så jag och Sanna som hjälper mig med bokföringen försökte lista ut vad som gått snett. Tråkigt när saker strular men det går ju såklart att lösa även om man måste lägga ner lite mer tid än vad man först trott. Den här fina t-shirten är från Monki men är också slutsåld, ni brukar från om den <3

Sen åt jag och Gustav middag på balkongen. Haha vi pratade om hur konstigt det är att man har en balkong man inte sätter sin fot på mellan September-Mars/April och nu är vi där nästan varje dag. Under vinterhalvåret så kan jag tänka "äsch vi behöver ingen balkong i nästa lägenhet" men nu när det väl är sommar så känner jag bara: det är ett måste! Haha. I salladen ovanför hade vi färskpotatis, rödlök, babyspenat, vita bönor, fetaost, vattenmelon och balsamvinäger. Mycket gott!


Nu tänkte jag sätta mig och svara på frågestunden jag höll i igår på instagram! Kram

Gillar