Äntligen frisk!!

Allmänt, Min dag/helg i bilder
Nej men gud hörni. Jag har under några års tid gått runt och varit nöjd över att jag inte varit magsjuk sen förra decenniet men precis som i slutet av förra decenniet var det nu dags igen.. Mådde så illa i onsdags av och till men trodde inte att jag faktiskt var sjuk, förens det var oundvikligt att förstå att jag var det. Usch vad jag har känt mig svag och ynklig hahah. Ännu värre att inte ens vara i samma rum som Gustav för att undvika att smitta honom. Här ovanför ser ni mig i mig egengjorda soffa på vardagsrumsgolvet haha.
Efter ett par dagar har vi äntligen kunnat börja umgås här hemma igen. Såhär ser Gustav ut när han försöker läsa samtidigt som det är ljud i bakgrunden. Har ni också svårt att fokusera på det ni läser när man hör saker i bakgrunden? Jag har inte alls det haha.. Sen i onsdags har vi båda i alla fall varit isolerade här i lägenheten vilket gör att vi båda är rätt rastlösa men utvilade. Gustav har också varit lite sjuk men inte magsjuk som tur är.
Idag är det söndag och jag kan äntligen äta normalt och leva normalt igen haha. Idag ska jag försöka hitta på någonting i alla fall, det ser jag verkligen fram emot. Ta mig ut på en promenad eller någonting. <3 Ville i alla fall bara kika in och säga hej och förklara varför jag varit borta. Har inte velat säga att jag varit magsjuk då jag inte ville påverka folk jag träffat tidigare i veckan psykiskt hahah. Men som tur är så verkar ingen jag träffat ha blivit sjuk, yey!

Gillar