Årets första grillning!

Allmänt

Igår var det grillning hemma hos familjen Lundqvist! I Stockholm hade vi hela 19 grader igår, riktigt sommarväder alltså. Här ovanför ser ni Olivia, Mathildas lillasyster och familjens senaste tillskott Agnes!

Måste erkänna att även ag som har lite svårt för katter tyckte Agnes var supersöt och mysig. Hur fin är hon inte???

Mathildas pappa Peter skötte grillen. Kvällar som gårkvällen fick mig att bli ännu mer säker på att jag vill bo i hus när jag blir vuxen och inte lägenhet. Att ha möjlighet till stor altan med kvällssol känns som ett måste haha.. Visst var Millie fin!?? <3

Det var så härligt att äta middag ute i solen i t-shirt, som svensk njuter man ju verkligen av varje sekund man får av värme i det här landet haha. Men jag tycker ändå att det finns något fint i det, att uppskatta det fina så starkt liksom. Efter middagen hängde vi kvar och umgicks ett tag men när Rebecka (Mathildas syster) kom hem från jobbet så skjutsade hon oss till Mathildas lägenhet och där chillade vi framför Let's Dance blandat med snack om livet. Vi hade egentligen tänkt att åka till Grönalund med vi orkade verkligen inte i och med att det med största sannolikhet skulle bli sjukt mycket folk, och med facit i hand var det nog rätt beslut! :)

Gillar