ÅRSRESUMÈ 2018: Januari - April

Allmänt

Precis som alla bloggare, precis som varje år; nu är det dags för en årsresumé. Jag uppskattar aldrig bloggen så mycket som när man gör sin årsresumé. Det är så sjukt kul och coolt att kunna se tillbaka in i sån detalj vad man gjort under året. 2018 har utan tvekan varit ett fantastiskt år och här kommer en sammanfattning av de första fyra månaderna. Det kommer komma en del två och del tre också!

Jag och familjen började året på Teneriffa. Det var så skönt att åka bort dagen efter nyår och bara njuta i solen, ta det lugnt, njut av vacker miljö osv. Läste massor!

Jag och Alice hann även med att tatuera oss, älskar den här tatueringen och tror aldrig att jag kommer ångra den.
När jag kom hem från semestern så började jag på Stockholms Universitet! Jag läste en kurs som heter Media och kommunikation. Gick helt okej, var inte så jätteintressant men funkade. Verkar ockås som att jag var hostig stackare :(

Sen lanserade jag min andra klädkollektion för NA-KD och här ser ni en bild från lanseringslunchen som ägde rum på Åhléns. Min kollektion såldes nämligen där, så jäääävla sjukt. Fan vad stolt jag är över det! Det kommer barnbarnen få höra tuuuusen gånger haha :)..

Verkligen en fruktansvärd bild på mig haha.. Men; jag var på Steam Hotel i Västerås på ett event och njöööt av livet tillsammans med bland annat Tove & Bianca. Jag behövde verkligen det, tid att åka bort och koppla bort.

Partygumman var i rullning! I februari och mars var jag ute mer än vad jag varit sammanlagt årets resterande månader hahaha.. Men hade verkligen SÅ kul och tyckte det var så kul att gå ut.

I Februari åkte jag, Elsa och Anna till Falun för fest, chill och skidåkning. En riktig goalshelg var det kan jag lova. Vill göra om den tusen gånger om <3 Så underbara tjejer.

Gick klädd såhär lite fööör många gånger haha. Nej men älskade min randiga tröja, halsduk och mössa. Det var fan svinkallt i Februari så det behövdes verkligen varma kläder! Säger jag med hål på knäna.. :)
I mars hade jag möte med Maria Nila angående mitt ambassadörskap som jag sedan haft tillsammans med dom. Riktigt kul för mig privat och jobbmässigt med det samarbetet :)

Såhär såg jag ut när jag var påväg till Naomis 22 årsfest. Shit vad ljust hår jag hade jämfört med nu. Kanske inte superkonstigt i och med att jag inte färgat håret sen i våras typ men ändå.
Hängde i min beiga jacka från Urban Outfitters, älskar den!

Sen tog jag med mig dom här två underbara människorna till Frankrike för att fota min tredje kollektion för NA-KD!

Så härligt att dom var med <3
Fattar inte om den här bilden är tagen i April.. Men den är i alla fall uppladdad i April. Den är tagen en solig eftermiddag där jag och Gustav bara satt och njöt. Av livet och av varandra.
Jag och Mathilda var på event för Lovisa Barkman X Bubbelroom <3
Jag följde med Gustav till Malmö som skulle jobba där. Vi stannade i Jönköping och åt den här fantastiska salladen och vädret var verkligen strååålande bra. Det var en så mysig helg <3
20e April var det typ 24 grader varmt i Stockholm. Jag och Gustav låg på Årstafältet och solade i alldeles för varma kläder. Sen bytte jag om för att sen fira min födelsedag.
Hade så JÄKLA kul den kvällen. Först middag med tjejerna på Spago och sen anslöt flera för bowlingkalas. Sommarens första dag inträffade på dagen innan min riktiga födelsedag och det var jag SÅ tacksam för.
Kvällarna började bli ljusare och ljusare så vi passade på att promenera och kolla på solnedgången efter middagen några gånger. En gång såg det ut såhär. Min kärlek <3
Jag hade ett event tillsammans med Maria Nila där jag valde ut tio stycken som fick ta med sig en kompis för att bli stylade och ompysslade. Var SÅ kul och så mysigt att träffa er i verkligheten. Ni är ju så fina personer varenda en av er och det gör mig liksom stolt. Vi är ett kompisgäng på nätet och ibland ses vi i verkligheten <3
I slutet av April var jag och den här donnan på Jireel på Nobelberget vilket var riiiiktigt roligt. Konserten gästades av bland annat Hov1 och Stor så det var väldigt kul!   Del två av min årsresumé kommer senare i veckan! <3  

Gillar