Årsresumé del 2: Maj - Augusti

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Varje år här i bloggen brukar jag sammanfatta året som gått. Del 1 är redan publicerad och ni hittar det inlägget HÄR. Efter att ha skrivit ihop dessa sammanfattningarna så förstår jag hur sjukt mycket jag gjort under detta år. Det är fint med att ha bloggen i sånna här tillfällen, att kunna titta tillbaka i både text och bilder. <3

Det fina vädret resulterade i en hel del prommenader utomhus. Jag gick min favoritrunda runt Årstaviken flera gånger.

Jag hade finbesök av SVT och Hanna, vi spelade in "Hanna pratar sex med en kändis"!

Vi fortsatte jobba med #VARFEMTEKVINNA. Här ser ni mig och Mathilda tillsammans med Jossan <3

Jag och Alice åkte till Barcelona (hon fick en weekend av mig i 18 årspresent) där vi i princip bara åt och shoppade. Här ser ni en magisk bild från när vi åt brunch. MÅSTE tillbaka.
I Barcelona köpte jag en liten bebis!! Yeey!!!
Första helgen i Juni spenderades i Göteborg tillsammans med dessa donnor och flera partysugna människor. Det var nämligen dags för Summerburst och satan vad kul jag hade alltså! Det bjöds på väldigt bra väder också vilket uppskattades.
När jag kom hem var det bara några få dagar kvar tills att det var dags för årets bästa dag; dagen Alice tog studenten!!
I mitten av Juni så åkte jag och Mathilda till Split i Kroatien för en långweekend, det var verkligen ett underbart land som jag måste besöka igen. Förhoppningsvis redan nästa sommar!
I samband med Midsommar styrde Nelly.com årets roligaste fest, gud vad kul jag hade alltså!
Själva midsommar spenderades tillsammans med familjen och Mathilda på Åland!
Sen var ju planen att jag och Mathilda skulle ut på en road trip i Sverige med pga det dåliga vädret tog vi tåget till Göteborg. Efter ett par dagar där så åkte vi till Halmstad ett par dagar. <3
I Juli var det äntligen dags för semester på Mallorca. GUD vad skönt det var att bara slappa i solen en vecka. Vi gjorde seriöst ingenting om dagarna, bara låg ner och läste böcker, lyssnade på musik osv.
Stockholm bjöd på bra väder och jag var klädd i kjol och t-shirt!
Jag åkte tillbaka till landstället på Åland där det också var bra väder, så bra att vi hängde vid stranden och badade. Eller okej jag badade inte men alla andra..
Jag och Isabelle åkte till en av mina favoritstäder; Köpenhamn!!
Det var så mysigt att åka iväg bara Isabelle och jag, vi har aldrig rest själva tillsammans förut. Sen var det en riktigt bra resa överlag med bra hotell, bra mat osv <3
Kom hem från Köpenhamn och mådde PISS. Augusti var ingen rolig månad rent känslomässigt.
Något som var väldigt roligt var att hänga med Elsa och Anna! Här är en bild från en kväll där vi alla tre blev STUPfulla haha.. Alltså jag vinglade hem redan klockan 23.40 men var ändå mer bakis än någonsin dagen efter. Den här bilden får mig att sakna sommarkvällar och Slaktis så mycket!!
Jag fick en 21 årskris och tog ett hål i örat haha
Sen åkte jag och Mathilda till kärlekens stad, Paris! I samband med att vi var där gick jag också ut med att jag skulle släppa en klädkollektion tillsammans med NA-KD!! Det var verkligen en underbar weekend och mitt favoritminne från resan är nog från när den här bilden är tagen. Vi köpte massor med goda grejer och åt piknick framför Eiffeltornet.
I slutet av Augusti så var det dags att försöka komma tillbaka till rutiner igen och jag blev besatt av ansiktsmasker.  

Gillar