Att flytta ihop eller inte?

Allmänt, Frågor & Svar
Hur kom ni fram till att ni skulle flytta ihop? Jag och min kille har varit tillsammans i ett halvår och undrar när man "borde" flytta ihop eller inte.

Svar: Hej! Ja du, vi kom fram till det genom att vi helt plötsligt typ bodde tillsammans utan att Gustav helt hade flyttat hit. Vi var hos mig i princip hela tiden så det skulle bara kännas onödigt att inte flytta ihop ordentligt. Jag har fått frågan några gånger av er om jag var nervös inför att flytta ihop med Gustav och svaret är nej. Sen Gustav var hemma hos mig första gången har det inte gått många dagar eller nätter utan att vi varit här hemma tillsammans. Så redan innan vi flyttade ihop visste jag liksom hur vi funkade tillsammans under samma tak. Men om du vill veta hur det kom på tal så gick det till ungefär såhär om jag minns rätt:
Gustav har en kotglidning i ryggen vilket gör att han ofta har väldigt ont och har därför en specialgjord säng som är väldigt skonsam mot hans rygg. Hemma hos mig sov vi ju i min säng som är väldigt bekväm och bra men tyvärr inte så bra för hans rygg. Vi hade sagt några gånger att "det är så synd att det är en så stor sak att flytta en säng, det hade varit enklare om det var en kudde hehe", typ. Vi pratade alltså lite om att eventuellt flytta på våra sängar och ställa min i hans gamla rum. Sen när vi var i Malmö så bestämde vi att när jag kom hem från USA så skulle vi flytta på sängarna. Och efter kanske 20 minuter efter vi kom överens om det så sa jag att han väldigt gärna får flytta in resten av sina saker om han vill :) Vilket han väldigt gärna ville.

Jag tror inte att det finns några "borden" när det kommer till att flytta ihop. Det finns liksom ingen mall för x antal månader man varit tillsammans osv. Jag vill och ville spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med honom så därför kändes det väldigt naturligt att flytta ihop. Känner man dock att förhållandet mår bra av lite tid isär så måste mna ju absolut inte flytta ihop varken nu eller senare. Vissa har det nog SÅ bra av att vara särbos <3
Jag älskar i alla fall att bo tillsammans med Gustav <3

Gillar