Back in town + veckans planer

Allmänt

Perfekt bild man lyckades ta idag haha! Hade råkat sätta fokus på manuell så ja det gick inte så superbra. Gumman försökte i alla fall. Alltid något! Men hej på er i alla fall, äntligen hemma i Sverige igen. Eller ja, om jag ska vara ärlig så hade jag gärna befunnit mig på Bali någon månad till men det är alltid skönt att komma hem när man väl är påväg hemåt tycker jag. Blev verkligen helt känslosam när vi öppnade dörren till vårt fina hem. Fina fina fina lägenhet, min trygga zon verkligen. Tänk att jag redan bott här i två och ett halvt år nu, tiden bara springer iväg.

Vi landade igår vid lunchtid och var hemma efter ett par timmar. Då packade vi upp våra väskor (bästa vi som gjorde det direkt) och åt hemlagad bolognese som låg i frysen vilket var ofattbart gott efter att ha ätit ute i tre veckor. Sen gick eftermiddagen ut på att försöka hålla oss vakna tills klockan blev åtta och vi la oss för att sova. Planen var egentligen att vi imorse skulle träna innan Gustavs jobb i och med att vi ändå är så jetlagade men jag fick tyvärr ont i halsen under flygresan så fick boka av det. Idag har jag bara varit hemma och tvättat som en galning. Vi tvättade några gånger på Bali men vi valde ändå att tvätta exakt allting som låg i resväskorna och det var en hel del kan jag säga.. Tänkte i alla fall dela med mig av veckans planer!

MÅNDAG: Planen var att kickstarta veckan med morgonträning men det blev som sagt inte av. Har verkligen bara varit hemma exakt hela dagen förutom en snabb visit på Ica. Även om jag känner mig sjukt rastlös så vet jag att det aboslut viktigaste för mig när jag börjar känna mig förkyld är; vila!

TISDAG: Morgonmöte på Kungsholmen är dagens första händelse vilket jag ser fram emot. Det är tillsammans med ett varumärke som jag haft en del kontakt med tidigare men aldrig jobbat tillsammans med. Vi får se vad vi eventuellt kommer fram till, spännande! Sen på dagen tänker jag att jag ska jobba från datorn hemifrån eller på något café. På kvällen ska jag till tandläkaren för vanlig "kontroll" och då ska jag be om en tid för att få ta bort ytterligare en visdomstand. Ni vet ju att detta har varit min stora skräck men det gick så bra sist så nu vill jag bara ta ut alla typ haha.

ONSDAG: Förhoppningsvis mår jag bättre på onsdag och kan morgonträna med Gustav då. Har verkligen saknat Bruce och alla våra favorit-gym sååå mycket under de tre veckorna på vift. Sen på dagen ska jag träffa Mathilda som jag saknar så mycket för en lunch. Det ser jag VERKLIGEN fram emot <3 Skulle även behöva springa in på Scandinavian Photo och köpa mig en ny vloggkamera i och med att min tyvärr gick sönder på Bali.

TORSDAG: Klockan 10.00 har jag möte med ett varumärke jag ska jobba tillsammans med hela 2019. Det känns verkligen så bra på jobbfronten just nu, jag har spikat stora samarbeten som sträcker sig över hela året med tre varumärken som jag verkligen älskar och genuint vill tipsa om. Så på torsdag ska vi i alla fall gå igenom de första nedslagen vilket jag tror kommer bli superkul! På torsdagskvällen har vi bokat in oss på vår faaaavorityoga. Nej men alltså ord kan inte beskriva hur glad jag är över att vår favoritinstruktör är tillbaka från Indien. She's the reason jag började älska yoga. <3

FREDAG: Inga planer förutom att jag ska fixa brynen hos Felicia igen efter semestern. Nu har dom blivit solblekta så ser fram emot att få dom lite mörkare och mer markerade igen! Gustav pratade om att han ville gå på bio så det kanske vi gör på fredag om vi inte gör det på lördag istället.

Gillar