Badrumstankar

Allmänt, Inredning, Wanted

Ja jag förstår om ni är liiite trötta på badrumssnack (och jag har bara börjat) men det är verkligen så kul att renovera och göra om ju. Är typ avundsjuk på mig själv för ett år sen, hade liksom HELA min lägenhet att fixa med vilket var jättekul men också lite jobbigt hehe.. Kommer ju ha det väldigt basic när det kommer till färger i och med att väggarna kommer vara vita och golvet i marmor. På tal om marmor och golv, valde mellan två olika typer av marmor (se nedan) vilken tror ni jag tog?

Jag valde den till vänster, alltså den som kallas för statuario-marmor. Har varit helt inne på "vanlig" carraramarmor men när jag hittade den andra så ändrade jag mig Känns lite coolare med mer kontraster! Men förutom det så kommer det liksom inte vara så mycket kontraster så därför har jag börjat fundera på hur man kan få lite liv i badrummet. Med hjälp av inredning såklart, så som handdukar, mattor, ljus osv. Här nedanför hittar ni superfina grejer i tema grönt. Tror verkligen detta skulle passa mitt nya badrum så bra!!

1. Grön handduk - HÄR // 2. Tvål - HÄR // 3. Ljus - HÄR // 4. Vas - HÄR // 5. Tandborstar - HÄR // 6. Stege - HÄR // 7. Marmorplatta - HÄR // 8. Matta - HÄR // 9. Tvättkorg - HÄR // 10. Gröna behållare - HÄR

Gillar