BÄSTA DAGEN

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ANDREA HEDENSTEDT X NA-KD

Såhär glad kan man vara när man ska släppa sin andra klädkollektion. Det var verkligen SJUKT så lycklig som jag var igår. När jag kom hem sen på kvällen var jag sååå trött efter att ha varit så glad haha.. Igår var det ju i alla fall lanseringsdagen för Andrea Hedenstedt X NA-KD drop 2!

Först bjöd jag in till en lunch på Sally Voltaire och Systrar på plan 2 inne på Åhlens City. Jag har bara fikat där tidigare så det var kul att få testa deras lunchutbud. Ännu roligare var sällskapet, vi snackade högt och lågt. Om allt från skidkläder till vilka våra svenska frikort är haha..

Biancas rätt såg verkligen sååå god ut! Jag älskar ju grillade grönsaker.
Alla fick beställa det som själva ville ha från menyn, efter en del beslutsångest jag tog linssoppan och jag blev väldigt nöjd med mitt val. Nu vet inte jag om dom har veckomeny men kan verkligen rekommendera den om någon av er har vägarna förbi!

Mathilda var klädd i min kollektion, hur fin?? ÄLSKAR verkligen den här blusen och den gjorde sig så fin på henne. Ni hittar den HÄR för 249 kr och den finns även i rosa <3
Efter lunchen tog jag med mig mina gäster ner till plan 1 (dam-planet) och KOLLA vad fint! NA-KD har ju en egen avdelning på Åhléns och där kan man nu köpa min kollektion. Det gällde alltså inte bara igår utan kollektionen hänger kvar där så om ni vill kolla på plaggen i verkligheten så är det bara att ta er till Åhléns City. Det kan ju vara skönt att testa plaggen, känna efter mellan olika storlekar osv.
Stolt tjej! Toppen hittar ni HÄR och byxorna HÄR. Fick så mycket komplimanger för setet igår vilket gjorde mig glad <3 Jag bär som sagt 38 i alla plagg! Gårdagen var så fantastisk på många sätt. Det var så sjukt kul att många av er kom förbi för att säga hej och köpa något ur kollektionen. Varje gång jag träffar er slås jag av hur fina personer ni är, blir så stolt över att ha er som följare. Må låta konstigt men ni förstår nog hur jag menar. Lanseringen känns i alla fall väldigt lyckad och det verkar som att ni tycker om kollektionen. Ni hittar alla plagg HÄR! Och glöm inte att kika förbi på Åhléns!!!

Gillar