Bebismys & solsken

Allmänt

Såhär fint var det imorse när jag satt och väntade på Isabelle i Björns Trädgård på Södermalm. Dock ser det betydligt varmare ut än vad det faktiskt var. Jag som satt och scrollade lite på Instagram osv blev helt kall om händerna haha. Stan kändes för övrigt så himla lugn och härlig idag. Antar att många kanske har tagit ut semester/klämdag eller liknande för det kändes verkligen folktomt. Efter några timmar hemma i lägenheten tog jag mig i alla fall över bron till Söder för att träffa Isabelle. Vi hade bokat in ett träningspass tillsammans på mitt nya favoritställe Fit4Life Sofo som är en crossfitbox.

Vi var lite sent ute med att boka träningspass så igår insåg vi att det bara fanns ett ledigt pass över till oss vilket var något som hette "Crossfit Baby". I beskrivningen stod det att man fick ta med sina bebisar (som inte lärt sig gå än). Eeeeehh gissa hur taggade jag och Isabelle blev?? Hahaha vi båda två har liksom älskat bebisar enda sen vi själva var barn. Jag dubbellkollade med boxen om vi fick komma, egentligen var passet bara till för dom med bebisar men vi fick komma ändå då det inte var fullbokat. Nej men det var det mysigaste träningspasset ever haha. En sov och två satt uppe och lekte, så härligt. Kände dock att dom gav mig lite falsk marknadsföring så skötsamma som dom var. Jag och Isabelle satt ju och tänkte "men det här skulle ju funka så bra! Inte alls jobbigt med en bebis".

Såhär såg jag ut idag!

Träningspasset var rätt lugnt vilket jag tyckte kändes skönt. Igår tänkte jag springa men påmindes rätt snabbt om att jag har för ont i mitt knä för det. I lördags tränade jag superbra/hårt så det var bra med vila igår och lite lugnt idag. Idag var det fokus på styrka och jag upplever ofta att jag återhämtar mig betydligt snabbare från det än något högintensivt. Kan nästan känna mig som bakis efter att ha tagit ut mig riktigt hårt haha. Efter vi duschat och gjort oss i ordning strosade vi runt lite på Götgatan. Isabelle hittade massor av fint men inte jag, kanske lika bra det hehe... Eller okej jo jag hittade massor av fint men det blev inga köp.

Sen satte vi oss faktiskt på Max som nyligen öppnat på Medborgarplatsen. Dom har en väldigt trevlig takterass där vi satt och njöt en kaffe i solen, det blev som tur var lite varmare sen på dagen. Förutom det har jag spenderat några timmar framför datorn, handlat, glömt spagettin och gått till affären igen, kokat tomatsås samt fixat och donat lite här hemma för om en timme kommer ääääntligen min snygga kille hem igen som jag längtar så mycket efter att få pussa.

<3

Gillar