Bilder från långhelgen

Långhelgen började med riktigt grov-jobb i form av att hjälpa min syster och hennes kille med deras nya lägenhet. Just nu bor dom i en två men har köpt en trea som är ett riktigt renoveringsprojekt. Det känns verkligen SÅ kul att dom har köpt just ett renoveringsobjekt, att dom själva verkligen kommer skapa ett hem som är exakt så som dom själva vill ha det. Ännu roligare tycker jag att det är att lägenheten ligger i Örby där vi är uppvuxna.

I princip allt skulle bort. Lägenheten har inte rörts (förutom ett stambyte för länge sedan och många omgångar av tapetsering) sedan inflytt på 50-talet så allt behövde bytas ut. Listen, väggar, el, golv - rubbet. Så det var bara att skrapa tapeter, använda kofoten för att få bort listen osv hela dagen lång. Vi var totalt 10 personer varav hälften av arbetsstyrkan är hantverkare så det gick väldigt smidigt och effektivt.

Vi blev klara med rivningsjobbet förutom badrummet på en dag vilket kändes så skönt! Nu ska Alice och Pierre riva badrummet och senare i veckan lär jag komma tillbaka och hjälpa dom måla. Om ni vill följa deras renovering kan ni kika på @alicehedenstedt på instagram <3 Dom är verkligen så himla grymma!!

Min nya tavla hann komma till helgen! Tycker verkligen den är så himla fin. Den är alltså från Astrid Wilson som jag skrev om tidigare förra veckan. Till höger ser ni min och Gustavs frukost. Har verkligen blivit besatt av knäckebröd på sistone haha. Trodde aldrig att jag skulle "lyxa till det" med knäckebröd för några år sedan kan jag säga..

Förutom frukostar, nya tavlor och renovering så hann jag även med att träna lite i helgen men det glömde jag både fota och filma. Det har i vanlig ordning varit en väldigt lugn helg där vi spenderat mycket tid hemma i lägenheten vilket varit mycket mysigt.

Men på lördagskvällen fick både jag och Gustav små-panik av tristess och gav oss ut på en promenad. Vi promenerade med ett mål: en lugn och folktom restaurang haha. Det slutade med att vi gick till Hammarby Sjöstad där vi gick in på Krubb. Det var en del folk utomhus i kvällssolen men inomhus var det bara vi och ett till sällskap, så det kändes väl okej. Vi åt supergoda halloumi-burgare och ja njöt av ett stort, iskallt glas cava. Fyfan vad gott jag tycker att det är med bubbel, verkligen den enda alkoholhaltiga drycken jag verkligen cravar.

Igår söndag låg vi mest hemma på soffan samtidigt som regnet öste ner här hemma i Stockholm. Så ja, detta var nog allt om min helg hörni, vi hörs snart igen!

Gillar