Bilder ur min telefon

Allmänt

Älskar den här bilden jag tog i Paris när jag var där tillsammans med Mathilda sommaren 2017. Wow vilken härlig resa vi hade alltså, så mysigt och det var så kul att få se Paris ordentligt för första gången.

Verkligen inte en jättefin bild men åh minns hur nervös jag var den här dagen hahah.. Jag hade varit ute i helgen och träffat Gustav. Där på lördagsnatten så kom vi överens om att vi skulle ses på söndagen för att träna. Tyvärr var vi båda alldeles för bakis för att göra det så vi sågs på måndagen istället och efter det käkade vi middag och gick hem till mig. Pirr i min mage <3 <3 <3

När jag drack den här kaffen på hötorgstrappan kommer jag ihåg att jag verkligen tänkte "nu är våren här" haha. Nej men det var en av de första dagarna där man faktiskt kände att solen värmde lite när man satt i lä och wow vad jag njöt av det. Sen kommer jag också ihåg hur fruktansvärt nära dessa jävla duvor kom mig och paniken det gav mig. Alltså jag HATAR tyvärr fåglar av denna sort och deras ouppfostrade sätt :(

[caption id="attachment_25992" align="aligncenter" width="750"]
Påväg till Frankrike för att fota klädkollektion iklädd min favorittröja från Urban Outfitters som är spårlöst försvunnen??? :( [/caption]
Det finaste ställe vi har här i världen aka Slakthuset.
På tal om Gustav och vara nervös. Här stod jag och väntade på honom och fördrev tiden med att ta bilder och städa haha. Vi hade inte setts på över en vecka och under den veckan ifrån varandra förstod jag verkligen (och han som tur är) att jag hade känslor för honom. HUR skulle det kännas nu? Skulle han känna samma sak? Mysis
Bara en casual dag hemma hos mamma och company där Nora har gjort ännu ett litet påhitt :) Ett paraply med utstyrsel.
Eftersöker med ljus och lykta en bra strand-skjorta. Den här snodde jag av Alice för typ fyra år sedan och i sommras gav den tyvärr upp och gick sönder. Den var verkligen så underbar då den var väldigt mjuk och tunn i materialet. Någon som har något tips?
En bild jag tog i smyg på honom någon gång i April tror jag. Min fina <3
Men vilken fin outfit kände jag bara när jag såg den här bilden!
Åh den här kvällen kommer jag så väl ihåg! Jag, Alice och Gustav var hemma hos Pappa och Marie på kvällsfika och det hade precis börjat bli tillräckligt varmt för att kunna sitta utomhus. Längtar så mycket efter svensk sommar att det finns inte.
I början av juni åkte jag till Sydafrika tillsammans med Maria Nila för att hälsa på de välgörenhetsorganisationer de jobbar tillsammans med. Passade på att ta en selfie tillsammans med några av de elefanter vi stötte på under vår safari. Herregud vad tacksam jag är för den upplevelsen. Wow!
En organisation dom jobbar tillsammans med planterar träd så vi fick också testa på att göra det. Gumman var inte riktigt klädd för jord-arbete kan man säga hahaha..
Sen åkte ju jag och Mathilda till San Fransisco och såhär såg Mathilda ut när vi vaknade typ 05.30 haha. Frisyren får mig att skratta men jag skrattar ännu mer av påminnelsen om att vi sov i typ 10 graders värme; därav tjocktröjan som pyjamas haha. Vi var för trötta för att kontakta hyresvärden så vi bara somnade intill varandra, huttrandes haha.
Hahaha ser ni googlingen högst upp i bilden? Ni kommer säkert ihåg mitt och Mathildas skämt om Debrah och Susan under vår resa och detta var verkligen en riktigt representabel bild på en ÄKTA Susan!
En fin liten selfie jag tog i Los Angeles :)
Ett inte så normalt beteende var att vi åt frukost och lunch på vårt hotell i Waikiki. Här ovanför ser ni min favoritfrukost, det härliga priset på denna djävul? Cirka 200 kr :)... perfekt! Men alltså vi orkade verkligen inte ta tag i att leta efter ställen utanför hotellet utan låg bara på våra solstolar i fem dagar och orkade knappt lyfta ett finger. Ännu bättre var det ju när vi insåg att vi hade gjort av med lite väl mycket pengar och 30 minuter senare går och bokar varsin massage som visade sig kosta 1800 kr per person. Omg. Ekonomin var inte på topp kan jag säga er hahaha
Den här bilden är från December 2017 när jag fotade min andra kollektion med NA-KD. Tycker verkligen att den här bilden är SÅ härlig med de fina färgerna och den påminner mig om att jag så gärna skulle vilja åka tillbaka till Mallorca.  

Gillar