Billigare sminkfavoriter just nu!

Skönhet, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! För några veckor sedan gjorde ju jag en sminkvideo där jag testade era favoriter, flera av dom har faktiskt stannat som favoriter hos mig också; så himla kul ju! Tänkte i alla fall att jag i detta inlägg kunde visa upp er lite random sminkfavoriter med lägre pris. Kan dock hinta om redan nu att läppstiftet är dyrare men allt de andra kan man köpa för riktigt bra priser (enligt mig).
Lumene Blur Foundaiton - LÄNK // Loreal Glow Drops - LÄNK Här ser ni två nya, stora favoriter. Den här foundationen från Lumene ÄLSKAR jag. Så otroligt enkel att arbeta in i ansiktet och återfuktar fint. Den passar perfekt om man inte är ute efter något jättetäckande utan mer utjämnande. Sen har vi highlight-dropparna från Loreal. Första gången jag använde dom i videon var jag lite skeptisk men nu älskar jag dom. Efter jag tagit foundation och concealer så duttar jag ut dropparna med min beauty blender där jag vanligtvis placerar highlighter i puderform. Efter det tar jag puder som vanligt och så får man ett väldigt fint, naturligt glow som verkligen ser ut att komma från själva huden. Har även testat att blanda min foundation med några doppar och det blir såååå fint.

Maybelline concealer - LÄNK // Nyx ögonbrynspenna - LÄNK Alltså den här conealern kostar alltså typ SJUTTIO spänn?? Hur sjukt är inte det? PS; alla produkter jag länkar i detta inlägg är länkade i exakt den färgen jag själv använder om någon är nyfiken på det. Den här tycker jag funkar riktigt bra om man inte har allt för höga krav på täckning. Sen måste jag också tipsa om den här ögonbrynspennan från Nyx. Den har en lite speciell borste på ena sidan som jag ÄLSKAR. Denna är typ 100 kr billigare än många konkurrenter och jag har köpt den flera gånger pga så nöjd.
Nyx ögonskugga - LÄNK // The Balm bronzer - LÄNK Ögonskugga kan bli en dyr historia men det behöver faktiskt inte bli det. Jag tycker att den här paletten funkar bra, man får ändå en bra ögonskugga för det låga priset och färgkombon passar mig perfekt. Bronzern ÄLSKAR jag. Den är inte superbillig men under 200 kr tycker jag ändå är bra för en bronzer. Jag kan absolut tänka mig att byta ut min från Too Faced mot denna på heltid och den kostar liksom 400 kr!
Mac läppstift - LÄNK Som sagt, inget billigt läppstift men måste ändå tipsa om detta då jag ääälskar den här nyansen. Så jäkla snyggt!

Gillar