Blir det ett till bootcamp?

Allmänt, Tips, Träning

Imorgon är det dags för näst sista veckans, näst sista pass. Känns så sjukt att nästa vecka är vi inne på sista och sjätte veckan av mitt och Pischas boostcamp, det har verkligen varit så kul och givande på många sätt. Känner att jag lärt mig massor genom att hålla pass, har liksom lärt mig av att lära ut vilket känns roligt. Här ovanför ser ni en av grupperna efter deras första pass hos oss!

Jag och Pischa har fått massor med frågor om det kommer bli ett till bootcamp, eller boostcamp som vi väljer att kalla det och nu har jag äntligen ett svar till er. JA det blir ett till bootcamp. Jag och Pischa har nu pratat ihop oss och det kommer bli en till omgång som kommer äga rum med start i Maj in i Juni. Detaljer om datum + tider kommer släppas om kanske en månad och sen kommer platserna släppas i April så alla har god tid på sig att planera kalendern, spara undan lite pengar osv.
Det kommer förmodligen bli ett liknande upplägg som detta bootcamp, blanda flås, styrka och boxning där det största fokuset är att våga utmana sig själv och hitta självförtroende i träningen. Målet ska vara att alla känner sig gladare, starkare (fysiskt och psykiskt) samt att man ska känna sig mer bekväm än innan i att träna själv sen. Men som svar på många av era frågor; ja vi kommer köra ett till bootcamp med start i mitten/slutet av Maj som kommer hålla på i fem veckor. Vi kommer gå ut med datum och tider i god tid innan anmälan - hoppas vi ses i vår! <3

Gillar