BLOGGLISTAN!

Hur många bloggar läser du? Jag tänkte att jag läste typ 10 stycken men när jag skulle svara på den här frågan så skrev jag upp alla jag läser minst en gång i veckan och det blev det nästan 30 stycken och då har jag säkert glömt någon..

Hur läser du bloggar? Jag älskar att läsa via datorn då jag tycker om att se alla bilder stora och inte hopkrympta i telefonen. Läser dock via min iphone också men kan nästan "spara" vissa bloggar tills när jag sitter framför datorn istället. Tycker det är mysigare.

Vad gillar du i en blogg? Jag gillar att få lära känna personen som driver bloggen, att bli kompis med han eller henne. Att lära sig saker om personen, som vad den gillar för maträtter, hur hen ser på framtiden osv. Jag tycker liksom att man får kunskap av att läsa vissa bloggar, just för att man får ser saker ur ett annat perspektiv även om det kan vara något så simpelt som smink, mat eller träning. Jag gillar bilder, personlig text och jämn uppdatering.

Lovisa och Tove!

Vilka är dina favoritbloggar: Svåraste frågan ever men om jag ska säga vilka bloggar jag kollar oftast, det vill säga minst en gång per dag så är det: Tove Waldemar Michaela Forni Lovisa Barkman Hannalicious Mathilda Lundqvist

Bästa matblogg? Jennys Matblogg! ÄLSKAR verkligen hennes enkla recept och den enorma mängden recept som finns i hennes blogg. Ännu ett plus är att allt finns organiserat i olika kategorier. Jag och Anton kollar alltid hennes blogg när vi letar inspo till storhandlningen.

Bästa inredningsblogg? Helt ärligt talat så läser jag ingen blogg som är en renodlad inredningsblogg.. Där gillar jag mer att följa konton på Instagram istället.

Lisa Olsson!

Bästa modeblogg? Har väl ingen riktigt modeblogg heller som jag följer men någon som inspirerar mig modemässigt är Lisa Olsson!

Humorblogg? Finns det någon som har en humorblogg? Nej men jag tycker att Paula och Hugo är roliga att följa, speciellt när dom beskriver samma situation helt olika haha.

Skönhetsblogg Min bästa frisör såklart, Elin! Tycker det är så roligt att hon skriver om både smink och hår.

Guilty pleasure-blogg: Tror inte jag har någon.. Förutom vissa "skvallerbloggar" ibland.

Vilka bloggar läser du inte? Jag läser knappt några modebloggar just för att det blir för opersonligt. Jag tappar intresset när det blir för opersonligt överlag, eller när någon har jobbig design eller dåliga bilder.

Vilken blogg har du läst längst? Det måste vara Kenzas och Isabella Löwengrips! :)

Blogg, insta, snapchat eller twitter? Bloggen ligger min närmast hjärtat! <3

Bästa bloggaren på Twitter? Min fina Moa Mattsson <3

Biancas insta! Bästa bloggaren på Instagram? Oj typ alla förutom jag hahaha :( Nej men tycker det finns massor med härliga konton. Gillar Bianca Ingrossos och Janni Delers insta!

Bästa bloggaren på Snapchat? Dom enda jag verkligen följer slaviskt på Snapchat är Mathilda, Alice, Kim Kardashian och Kylie Jenner!

I vilken kategori placerar du din egen blogg? Skulle säga att min blogg är en livsstilsblogg, den handlar om allt och inget.

Vad önskar du fanns mer i bloggvärlden? Jag önskar att det togs mer seriöst. För även om många bloggare/influencers tar sitt yrke på stort allvar finns det fortfarande så sjukt många som inte gör det. Varje dag får jag mejl med skambud från företag som försöker lura mig, troligen för att jag är en ung tjej och för att dom varken tar mig eller det jag gör på allvar.

Jag och en del av "bloggvärlden" Är bloggvärlden döende? Jag skulle säga att det är så död den kan bli, och då menar jag inte på ett negativt sätt utan jag menar att bloggvärlden har absolut dämpats med åren men jag tror inte den kommer dö ut mer. Jag tror att det har så himla mycket att göra med vem man följer, vissas bloggar kanske knappt har några läsare kvar medan vissas bloggar fortfarande ökar i statistik dagligen!

Gillar