Bokat andra boendet till Bali-resan!

Resor, Tips

I onsdags berättade ju jag om det första boendet vi bokade till vår resa. Om ni inte sett det inlägget så kan ni klicka HÄR för att komma dit. Vi bokar liksom lite tvärt om och började boka boende nummer 3 (av 4) och nu har vi även bokat boende nummer två! Våra första fem nätter på Bali är alltså fortfarande lite oklara men det är ju verkligen ingen stress. Tänker att ni kanske kan tipsa mig om något område? Första fem nätterna är oklara, sen bor vi fyra nätter i Uluwatu, sju nätter på Gili Air och sen fyra nätter i Ubud. Vart borde vi placera oss den första tiden? Vi vill helst inte bo Kata Beach-style (ni som varit i Phuket fattar vad jag menar haha)..

Många av er tipsade i alla fall oss om att vi borde bo i Uluwatu som ligger på sydvästra Bali. Av att googla lite och kolla på Pinterest så ser jag att miljön är helt magisk. Wow alltså!

Hotellet vi föll för direkt var detta som heter Gravity Hotel. Ser ut att vara sjukt nice inredning, poolområde osv. Ni är verkligen supermånga som skrivit just om det här hotellet och faktum är att jag la märke till det här hotellet i våras och skickade till Gustav med text i stil med "omg vi måste hit" och nu ska vi det! Yeeey!

Men som sagt, om ni har rekommendationer på områden, hotel eller airbnb's där vi borde bo våra fem första nätter så skulle vi veeerkligen uppskatta det. Vad mer än Uluwatu, Gili Air och Ubud borde vi få me under våra tre veckor? Ni är bäst!

Gillar