Bokat boende - Hawaii

Allmänt, Resor

Jag hoppas att ni uppskattar mina inlägg om min och Mathildas USA-resa nästa sommar för jag tycker själv att det är så roligt att skriva dom hehe.. För ganska exakt en månad sen så bokade vi det första boendet vilket var hotell i Las Vegas (läs om det HÄR) och nu har vi bokat två boenden för vistelsen i Hawaii. Vi kommer att vara på ön Oahu i sammanlagt 11 nätter och det valde vi att dela upp på två boenden och såhär blev det:

Vi landar den 27e Juni från Los Angeles till Oahu och då börjar vi vår Hawaii-vistelse med totalt lugn. Vi orkar inte flyga mellan de olika öarna men kände ändå att vi ville bo både turistigt och avsides. Och vi gick egentligen bara efter vilken lägenhet vi gillade, vart det blev spelade inte så stor roll. Vi hittade i alla fall en annons med dessa bilder, bra recensioner och ett rimligt pris så vi slog till! När vi bor här tänker jag att vi kommer ha hyrbil och göra många utflykter och verkligen se ön!

Våra sista fem nätter på Oahu befinner vi oss i Waikiki vilket är ett väldigt turistigt ställe, inte oss något emot. Vi kände att vi vill vara bland mycket folk när det är "4th of July" samt att dom som sagt är kul att testa på båda grejerna. Hur fräscht är inte detta hotell? Vi har hållt utkik ett bra tag nu efter hotell och igår så hade dom någon kampanj på detta så vi fick det 1000 kr billigare per natt, alltså 5000 billigare. Nice!!

Det som är kvar nu är att fixa boende till San Fransisco, Los Angeles (där lär vi också dela upp det på två boenden) och New York. Alla Flygbiljetter är också redan bokade, så jäkla skönt. Vill ni veta vad som är ännu skönare? Att vi flyger Stockholm-San Fransisco-Los Angeles-Hawaii-Las Vegas-New York-Stockholm för endast 11 000 per person. Helt galet. Det lönar sig att vara ute i god tid!! Sen måste vi självklart spara ihop pengar till alla aktiviteter vi vill göra samt matkostnader, hyrbil osv. Det blir verkligen så mycket pengar men samtidigt känner jag såhär: jag kan inte tänka mig någonting roligare att lägga pengar på än denna resa tillsammans med min bästa vän i hela världen. Tänk när vi kommer berätta om den för våra barn tillsammans. GOALS.

Gillar