Bokat boende nr 4 till Bali-resan!

Allmänt, Resor

HÄR kan ni läsa om vårt första boende HÄR kan ni läsa om vårt andra boende HÄR kan ni läsa om vårt tredje boende

Då var det fjärde och sista boendet på Bali bokat! För er som inte hängt med i svängarna så har jag och Gustav bokat en resa till Bali i Mars och vi kommer vara borta i tre veckor. Bali är inte superstort så vi hade absolut kunnat bo på färre ställen men vi båda tycker att det är kul att förflytta oss lite, se nya hotell och områden. Efter tips från er så kommer upplägget se ut såhär: Canggu - Uluwatu - Gili Air - Ubud. Sistnämnda är vart vi nu nyligen bokat boende, ser så härligt ut!

Vi har faktiskt inte bokat ett enda Airbnb, vilket jag trodde att alla våra boenden skulle vara. Man kunde hitta rätt billiga Airbnb's men vi vill gärna ha pool, frukost osv och då blev det mer prisvärt att bo på hotell. Vi fastnade för detta hotell; Jannata Resort & Spa och jag tror att vi kommer ha tre fantastiska dagar och nätter här :) Det är här vi alltså avslutar resan innan vi åker hem till Sverige igen.

Ubud är en ort mitt på Bali med en enormt vacker natur, kolla bara på bilderna!! Jag tror verkligen att jag och Gustav kommer älska detta ställe. Det känns i alla fall väldigt skönt att redan ha bokat och betalat resan nu. Vill verkligen tacka er STORT för alla era grymma tips, tack SÅ mycket verkligen. Har antecknat do's and don't's i ett drivedokument som en äkta turistgumma ;)

Gillar