Bokeria Kitchen & Wine bar

Allmänt, Recept, Resor, Tips

Ett av dom tips jag fick av er löd: ät middag på Bokeria kitchen & wine bar som ligger i stan. Det roliga är att jag och Mathilda gick förbi detta ställe av en ren slump och då kom och tänka på tipset. Vi gick in och bad om att få kolla på menyn och efter det bokade vi bord senare samma dag.

Vi kom dit redan vid 19.00 då vi inte ville komma hem för sent då vi båda behövde jobba och packa inför utflykten till Hvar. Jag trodde att det skulle vara helt dött som det kan vara i exempelvis Spanien men det var det inte alls vilket jag tyckte var skönt. Det var lagom hög ljudnivå, härlig musik och service-mindad personal. Vi började med att beställa in två glas bubbel som till min förvåning kom in i vinglass haha :)

Till förrätt beställde vi in chark för två. Vi visste att det skulle vara kött på brickan men Mathilda åt inte, ni kan vara lugna ;) Sen tog vi även in en burratasallad. Burrata är verkligen min nya obsession, så sjukt gott.

Till huvudrätt åt jag flankstek med tryffelsmaksatt potatismos. Det var MAGISKT gott.

Något som var väldigt roligt var när servitören frågade om vi ville ha efterrätt, vi svarade självklart "JA". Efter någon minut kom han fram med den här brickan och jag kände bara wow, vad nice att dom har en färdig bricka med lite olika smått och gott så man slipper välja endast en. Han sa något otydligt som jag inte riktigt uppfattade men jag trodde att han frågade om vi ville ha något mer så jag bad om en cappuccino. Sen stod han kvar och vi ba??? Då undrade han tydligen VILKEN av alla dessa vi ville ha hahaha.. Detta var alltså för att man skulle få se hur dom såg ut. Vi tog alla fyra ändå, det är så sjukt billigt här så man får passa på att lyxa till det!

Gillar