BOOTCAMP 2020!

Allmänt, Träning

Jag har nog inte nämnt detta i bloggen än men 14e Januari så sätter ännu ett bootcamp igång. Som ni säkert minns så hade jag ett bootcamp i Januari 2019 och ett i Maj 2019. Nu är det äntligen dags igen!! På Fit4Life Sofo (som är en av mina favorit crossfit-boxar) så kommer jag och the one and only; Gustav hålla i ett bootcamp endast för tjejer i hela sex veckor. Jag ÄLSKAR bootcamp-konceptet. Det är verkligen det absolut bästa sättet att komma igång eller komma vidare i sin träning. Det blir som en pt-small group där alla bli sedda och får coachning för att nå sina mål. Alla i gruppen lär känna varandra och för varje pass som går blir man ännu mer säker i sig själv, i sin träning och i gruppen.

Fokuset kommer vara styrka, kondition och teknik. Bootcampet kommer utgå i från funktionell träning / crossfit där man tränar tyngdlyftning, styrkelyft, kondition och gymnastik. Man behöver inte ha någon som helst förkunskap om detta eller erfarenhet. Allt kommer gå att anpassa, oavsett om man tränar flera gånger i veckan eller om man inte tränat på flera år. Några frågor som brukar komma i samband med dessa bootcamps är:

Är orolig över att jag är för otränad för att vara med.. Hur duktig/tränad måste man vara? Svar: ALLA kan vara med. Som sagt, allt kommer gå att anpassa efter individen och ingen är för otränad för att vara med. Syftet med bootcampet är ju bland annat att få folk att komma igång med träningen.

Det känns så himla tidigt att börja träna 06.00... Vet inte om jag kommer orkar haha! Svar: Det kommer vara jobbigt att gå upp så tidigt och träna de första två veckorna. Sen kommer man in i en rutin och många från de tidigare bootcampsen fortsatte träna på morgonen på egen hand efter att bootcampet var slut. Det är faktiskt riktigt skönt att träna på morgonen och sen ha hela kvällen åt att inte göra mycket mer än att laga mat och chilla.

Vad är det för åldersspann på deltagarna? Svar: På de tidigare bootcampsen har åldrarna varit allt från 17 till 50 år. Vanligaste åldern har varit 19-23 skulle jag säga. Men alla är välkomna! :)

Här ovanför ser ni viktig information om bootcampet. Vi kör alltså tre gånger i veckan, tisdagar, torsdagar och söndagar. Vi startar den 14e Januari och det sista passet (ett söndagspass) är den 23e Februari. På tisdagar och torsdagar är passen 50 minuter och på söndagar 75 minuter. På söndagarna kommer vi ha mer genomgående workshops och genomgångar i kombination med träning på olika moment så som marklyft, kost, knäböj med mera.

Priset ligger på 2995 kronor och då ingår 18 stycken träningspass under dessa 6 veckor. Förutom passen kommer vi erbjuda snacks/mellis att äta, schampo, balsam och stylingprodukter samt en välfylld goodiebag.

Målet med bootcampet är att motivera till rolig och hälsosam träning. Att ge deltagarna inspiration på övningar, pass och upplägg de senare kan ta med sig när de tränar på egen hand. Förutom det kommer mycket fokus också ligga på att få deltagarna att våga testa nya saker. Nya övningar, nya vikter, nya motstånd. Tjejer kan så jäkla mycket mer än vad många av oss tror från början. Vi ÄR starka. Vi ÄR snabba. Vi ÄR så jävla grymma. De tidigare bootcampsen har verkligen fått mig förälskad i att coacha träning och hjälpa folk nå sina mål. Därför är jag så himla taggad på att göra detta ännu en gång.

Totalt finns det 16 platser och i skrivande stund finns det TRE lediga platser. Detta är verkligen den bästa juklappen ni kan ge er själva. Det finns ingenting rimligare att lägga pengar på än sitt egna välmående och sin hälsa. Låt mig och Gustav visa hur extremt roligt det faktiskt kan vara med träning samt hur skönt det är för kroppen att bli starkare och uthålligare. BOKA HÄR

Här nedanför kan ni läsa fina recensioner från förra bootcampen jag hade tillsammans med Pischa <3 Blev nästan gråtig av dessa resultat då alla svar är helt anonyma.

Gillar