Breakfast with a view

Allmänt

Vi bor på ett så himla härligt hotell här i Torekov. Inte bara är det väldigt fint och fräscht, det är sååå bra service också. När vi kom in på vårt hotellrum möttes vi av en liten lapp som berättade att om vi ville så kunde vi be om en frukostkorg och ta med oss den ner till vattnet för att äta frukosten där istället för i restaurangen. Vår andra morgon i Torekov passade vi på att ta erbjudandet! Vi fick en smidigt kylväska/korg som vi fick packa med saker från buffén i.

Det var kanske en kilometers promenad ner till havet och påväg dit träffade vi massor av får, så härligt! Vi satte oss på våra morgonrockar i morgonsolen och bara njööööt. Herregud vilken harmoni alltså.

Det är så vackert i Sverige, snacka om att man borde lägga mer tid på att upptäcka alla dessa vackra platser som finns. Förutom några få pensionärer var det i princip folktomt och sååå tyst. Det var ett perfekt sätt att starta dagen på. Efter att vi ätit upp vår frukost hoppade vi i havet. Låt aldrig denna sommar ta slut <3

Gillar