Brun utan sol - mina tips!

Allmänt, Skönhet

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN LYKO

Nu börjar sommaren närma sig och då brukar det även bli mer påtagligt hur blek man känner sig. Helt plötsligt gömmer man sig inte längre i halsduk, mössa och långärmat.. Jag är ett stort fan av brun utan sol och tycker att det är myyyyycket bättre och rimligare att använda sig av det än att exempelvis sola solarium. Jag brukar få många frågor av er gällande just detta så här har ni ett inlägg med alla mina tips och steg för att få ett så lyckat resultat som möjligt!

Skrubb - LÄNK Body cream - LÄNK Handkräm - LÄNK

Steg 1. Steg nummer ett är alltid oavsett om du har brun utan sol på dig eller inte så är det att skrubba dig och göra dig riktigt ren. BUS sätter ju sig ovanpå huden och då behöver huden vara så ren från smuts och avlagringar som möjligt för att den ska fästa på bästa sätt. Slarvar man med skrubbningen kan jag lova er att det kommer bli fläckigare än om ni inte gör det. Ett tips är att använda en skrubb med riktigt mycket korn i och inte någon som har mer tvål än korn, gärna tillsammans med en skrubbhandske.

Steg 2. Efter man duschat och skrubbat sig ordentligt så kan jag känna mig väldigt torr och då ser jag till att återfukta huden ordentligt innan jag applicerar brun utan sol. Något som kan göra dig väldigt fläckig och just att vara torr, om man har vissa ställen på kroppen där du är extra torr så kan jag rekommendera att ta en extra fet kräm där. Typ handkräm på knogarna, armbågarna osv.

COCOA BROWN - LÄNK // ST TROPEZ PURITY MIST - LÄNK // ST TROPEZ MOUSSE - LÄNK // CLARINS GLOW BOOSTER - LÄNK

Steg 3. När du gjort rent huden och återfuktat den är det dags att applicera själva brun utan solen. Jag har testat många olika märken och konsistenser och har kommit fram till att mousse är den konsistens som jag tycker är lättast att jobba med. Dock har jag även en ny favorit som är misten från St Tropez som funkar perfekt när man bara vill ha lite uppfräschning och glow. Samma effekt ska även ges av dropparna från Clarins!

Gillar