Bucket list - Uppföljning

Allmänt, Texter

Den 2a Januari så publicerade jag en lista med 50 punkter som jag gärna skulle vilja göra/uppnå under årets gång. Nu har det gått några månader så jag tänkte att jag kan göra en liten uppdatering kring de punkter som jag börjat jobba på. Hela listan hittar ni HÄR.

Skänka mer pengar varje månad. - Redan gjort och klart! Jag har signat upp mig till flera organisationer än 2016 så målet är redan uppnått, sen ska jag ju dock fortsätta för att summan ska bli mer än 2016! :)

Läsa/lyssna på 12 böcker under 2017. - Jag har inte läst/lyssnat på 12 stycken men jag är redan uppe i 8 stycken vilket jag tycker är bra jobbat!

Börja med meditation eller yoga för att hitta ett inre lugn. - Jag skulle inte säga att det är yoga jag gör men jag har som en morgonrutin jag gör ibland med lite meditation/andning/avslappnigns-övningar och stretching.

Köpa två stycken trisslotter i månaden. - Det här har jag gjort hittills! Än så länge har jag vunnit 60 kr...

Ha ett tydligare och mer disciplinerat jobbschema. - Det här går lite upp och ner men jag tycker ändå att jag haft det mer strukturerat än förut, skönt.

Bli vigare - Jag vet inte om jag nått några resultat än men jag lägger ändå ner tid på att försöka bli vigare nu!

Fortsätta träna med personlig tränare. - Jag har 16 pass kvar med min PT, sen får vi se hur jag gör när dom är slut.

Alltid försöka vara generös, omtänksam och positiv. - Det tycker jag att jag tänker på ofta! :)

Unna mig någon fin pryl. - Det har jag redan gjort! Min fina väska från Stella McCartney!

Ha hårinpackning en gång i veckan. - Jag har inte haft det en gång i veckan men en gång varannan typ i alla fall, bättre än inget!

Spara lika mycket som jag gjorde 2016. - Om jag ska vara ärlig tror jag kanske att jag till och med kan spara mer än vad jag gjorde 2016 trots att jag knappt hade utgifter då.. Det skulle vara riktigt mäktigt!

Resa med min syster - Och det kommer ju ske om typ en och en halv månad!! Vi åker till Barcelona den 25e Maj. Ska bli så roligt!

Sälja mer saker jag inte använder. - Jag har ännu inte sålt något i år men har redan sorterat allt jag vill sälja, så jag är redo inför en bloppis.

Starta någon form av insamling/göra något för välgörenhet. - Det här har jag inte gjort ännu men vill så gärna göra. På ett sätt kan man se #VARFEMTEKVINNA som en "pro-bono" grej som vi gör för sakens skull och inte för pengar.

Bli bättre på att plocka undan efter mig, hålla ordning i lägenheten. - Alltså detta går i vågor.. Nu när jag kollar runt i lägenheten får jag panik. HUR LYCKAS JAG?? Och sen vissa dagar tycker jag att jag lyckas hålla rätt bra ordning.

 

Gillar