CATCH

Resor, USA 2018

Innan vi lämnade Los Angeles och West Hollywood så besökte vi en restaurang som Mathilda hade hittat via Pinterest, den heter Catch och låg ett stenkast från där vi bodde. Precis som på Ysabel så var det väldigt välklädda personer och det verkade även vara en hel del kända personer i lokalen. Eller ja kända måste dom inte vara, kanske bara väldigt rika. Det var nämligen ett sällskap i lokalen som hade livvakter (ja i plural) men vi fick ingen riktig syn på vilka det var som satt vid bordet. Catch ligger högst upp i sin byggnad och var riktigt fint inredd med stora glasväggar, ljusslingor och blommor i taket. Någonting som var riktigt nice var att även om Catch verkade ha mycket fokus på fisk och skaldjur så fanns det ett riktigt bra vegetariskt och vegansk utbud. Vi hade massor att välja mellan och här ser ni lite av det vi beställde. Vi passade självklart på att beställa in det gyllene guldet också :)

Jag hade på mig off shoulder blus från min andra klädkollektion. Den är så jääääkla fin, så himla nöjd med den designen alltså. Den finns faktiskt kvar i några få storlekar och ni hittar den HÄR

Tyvärr så glömde vi bort att fota maträtterna ordentligt men vi fick med två av favoriterna på bild som tur var. Jag är verkligen en riktigt majskolvs-älskare. Alltså när jag tänker på majskolv så blir jag liksom glad, på riktigt haha. Det är synonymt med sommaren också, kanske därför jag älskar det extra mycket.. Ni ba snälla andra refererar liksom till glass som något somrigt?? haha.. Nej men sen det andra ni ser är faktiskt friterad blomkål i vegansk chilimajonäs. HUUUUR goals låter inte det? Och jag kan lova er att det inte bara låter goals, det var goals.

Besöker ni Los Angeles och har en kväll ni vill spendera på en riktigt bra restaurang kan jag rekommendera er att gå till Catch, passar både köttätare och vegetarianer. Tänk bara på att det var ganska uppklätt så det passar inte riktigt att glida in direkt från stranden hehe.

Gillar