Checkar in på Surflodge Limasan

Allmänt, Bali 2019, Resor

Hej på er bästa ni! Just nu i skrivande stund är klockan halv sex på kvällen och jag sitter nere i "samlingsrummet" på vårt nya boende. Vi fick nys om Surflodge Limasan när vi var på Bali sist men hade redan bokat boende för hela resan och lyckades inte få in det på den resan. Därför är vi så jäääkla glada över att vi fick till det denna gång. Stället drivs och startades av svenskar om jag inte uppfattat allt helt fel och är. så. jävla. amazing. Här ovanför ser ni mig i vårt badrum!

Och här ser ni badrummet från en annan vinkel. Både jag och Gustav är överlyckliga över att avsluta vår Bali-resa på det här stället, det är verkligen så extremt fint och mysigt. Inte nog med att allt är så fräscht och rent så är det också en himla trevlig stämning på det här stället. Surflodge Limasan är precis som ni hör på namnet ett surf retreat som även har yoga. Goals combo.

Här kommer jag och Gustav sova våra sista sex nätter på Bali, yeey! Blev helt överlycklig när jag upptäckte att det fanns maaaasssoor med böcker överallt på lodgen, jag har ju läst ut mina.

Vår balkong och utsikt från balkongen.

Något utav det bästa hehehe; lilla Manis som bor här. Det finns totalt två katter och en hund på lodgen som alla har tagits hand om av de som driver stället. Den här lillan är verkligen något utav det gulligaste jag sett.

Såhär ser det ut där jag sitter just nu och skriver, upp för en sån trappa ni ser rakt över ligger mitt och Gustavs rum.

Varken jag eller Gustav har ju någonsin stått på en surfbräda så jag ser verkligen fram emot att få ta vår första surflektion imorgon. Jag är verkligen inställd på att det kommer vara både extremt svårt och jobbigt. Håller tummarna för att man har någon naturbegåvning för surf hahaha..

Ville i alla fall bara kika in och säga hej, visa upp vårt fina boende för er och önska er en härlig måndag. Tänk; nästa måndag vid den här tiden befinner vi oss i Sverige igen.. Nu ska vi verkligen passa på att njuta maximalt den här sista veckan på Bali <3

Gillar