DAGENS

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bild tagen för exakt en minut sedan och den får duga. Orkar inte HÅLLA på. Klockan är 8.30 och jag sitter med bikini i vardagsrummet för att det redan är så varmt här hemma. Satte först på mig den klänning jag tänkte ha för dagen men blev svettig direkt haha. Bakom mig ser ni ett tvättkaos som jag ska ta tag i innan jag åker iväg för dagen. Tänkte att vi kunde köra en gammal hederlig "dagens lista".

Dagens humör: Glad och pigg. Vände ju lite huller om buller på mina sovrutiner förra veckan när jag var på Värmdö men idag är första dagen jag känner att jag vaknar upp pigg vid min vanliga tid 06 igen. Det känns väldigt skönt! Sen har jag en solig dag framför mig med två vänner så är automatiskt positiv och glad. Yey!

Dagens borde: Hmm.. Kanske kolla upp vad det innebär att vara suppleant i och med att jag anmälde mig frivillig till det i bostadsrättsföreningens styrelse. Eller frivilligt och frivilligt.. Jag kände mest att när man bott någonstans i fyra år kanske man får dra sitt strå till stacken liksom. Sen måste jag gå och köpa ny solkräm! Har nämligen bara en i olje-form och då får jag lätt soleksem/värmeutslag.

Dagens frisyr: Övre delen av håret är "uppsatt" i en fläta baktill och annars utsläppt. Lär väl behöva sätta upp det i en bulle ganska direkt när jag kommer ut pga värmen.

Dagens smink: Idag har jag genomskinlig brynmascara men annars ingenting.

Dagens klädsel: Bikini och klänning, drömmen ju.

Dagens planer: Träffa Anna och Vilma och hänga i solen, äta jordgubbar och lyssna på musik. Har vilodag idag från träningen då det verkligen behövdes. Den här veckan har ju jag som sagt en "test/max-vecka" och igår tog jag verkligen ut mig riktigt ordentligt så vila vila vila idag <3

Dagens materiella vill ha: Den HÄR toppen och den HÄR klänningen.

Dagens fundering: Kommer sommaren fortsätta vara såhär fin? Snälla snälla snälla <3 <3

Dagens beroende: Jireels nya album och framförallt låten Vibes.

Dagens tråkigaste: Ur ett personligt och egoperspektiv: att vara pollenallergiker.

Dagens längtan: Midsommarafton!

Gillar