Dagens lista

Dagens mående: Egentligen mår jag bra men jag är så himla tagen av alla era berättelser om sexuella övergrepp. Vet inte hur många gånger jag började gråta igår. Jag känner mig frustrerad, ledsen, maktlös. Känner mig oerhört liten som inte kan göra något. Eller förhoppningsvis kan ju jag och Mathilda göra något med vårt nya projekt, poddserien men ändå. Ni föstår.. Annars har jag börjat bli lite friskare. Hur länge kan man vara förkyld helt ärligt talat?? Varit snorig i två veckor nu och är såå trött på det. Hur mycket slem kan min kropp producera? Känner mig i alla fall pigg i skallen och inte alls sjuk annars.

Dagens borde: Sätta upp sista dörren på tv-bänken vilket jag skjutit upp i en vecka typ. Sen borde jag och Anton gå och panta, min käre pojkvän dricker väldigt mycket läsk och vår pantsamling är överfull nu.

Dagens frisyr: I och med att jag varit och tränat på morgonen så är håret fortfarande i en toffs. Kan ju vara trevligt att ta en dusch snart hehe..

Dagens smink: Ingenting alls.

Dagens klädsel: Hitills har jag endast burit träningskläder och pyjamas men lär byta om till något annat bekvämt efter duschen. Har lite planer för eftermiddagen men allt innebär jobb hemifrån så kan väl egentligen klä mig som jag vill.

Dagens materiella vill ha: Jag skulle inte tacka nej till en stationär Mac, känner att jag skulle behöva det till redigering osv. Eller behöva och behöva, det skulle vara nice. Men känner inte riktigt för att lägga 15 000 - 20 000 på något jag egentligen inte behöver, inte just nu i alla fall..

Dagens fundering: Varför är vår värld så jääävla mörk? Varför våldtar så många män kvinnor dagligen? Varför dödas en kvinna var tredje vecka av sin partner? Varför?

Dagens beroende: Som varje dag, Nocco. Nej men inte varje dag men har fått in som en vana att dricka en Nocco innan varje träningspass. Nu har jag ju inte tränat på 1,5 vecka (förens igår och idag) så då har jag inte druckit Nocco men nu så hehe. Jag undrar om det där är bra egentligen.. Har googlat lite och inte hittat något negativt ännu så håller tummarna :)

Dagens tråkigaste: Stääda. Varför är jag så himla dålig på att plocka undan direkt efter mig? Alltså får panik på mig själv. Vet inte hur ofta jag hittar prislappar osv jag bara låtit ligga kvar där jag dragit av dom istället för att bara slänga dom direkt.

Dagens längtan: Jag längtar väääldigt mycket till den 23e Februari, då åker jag och familjen till Karibien, Curacau. Det ska bli så himla härligt med värme och sol! Dagens låt: So good med Zara Larsson, såå jävla grym. Älskar den!

Gillar