Dagens lista

Dagens humör: Lycklig, tacksam och förväntansfull. Det känns som att jag är så mycket starkare än vad jag förut trott vilket jag är så oerhört glad och tacksam över. Det bli som en positiv spiral av känslor tack vare hur jag mår. Jätteflummigt men ni kanske förstår vad jag menar?

Dagens mående: Lite småförkyld tyvärr. Jag har ont i halsen och är täppt i näsan. Tror lite ingefära, varma kläder och sömn kommer göra susen dock. Är lite sur över detta då jag är sjukt sugen på att träna men det är viktigt att lyssna på kroppen och låta den vila om man inte är på topp!

Dagens borde: Jag borde verkligen ta tag i mitt micro-problem. Jag har ingen microvågsugn hemma och nu börjar jag verkligen tröttna. Det är så krångligt när man ska värma upp mat osv men jag har ingen bra plats för den. Jag måste typ såga i mina platsbyggda hyllor om den ska få plats så därför fortsätter jag skjuta upp problemet..

Dagens frisyr: Helt vanligt utsläppt. Fönade håret i förrigår och sen dess har jag bara låtit det vara :)

Dagens smink: Min vardags-make! Foundation, lite brunpuder, mascara, bryn och lätt ögonskugga.

Dagens klädsel:

Dagens planer: Tvätta kuddar, täcken och sängkläderna. Det var allt för längesedan jag tvättade själva täcket och själva kuddarna så det var dags nu. Sen skola och sen catch up med Bianca!

Dagens materiella vill ha: Ny soffa!!! Är riktigt sugen på att skaffa mig en djup soffa. Den jag har just nu är stor och bra men den är inte djup. Anledningen till att jag också är ute efter en ny soffa är för att den jag har nu endast är provisorisk. Mamma köpte ny soffa hem till sig och då fick jag denna i och med flytten!

Dagens tanke: Jag måste tänka mindre och känna mer.

Dagens beroende: KAFFE. KAFFE. KAFFE. Jag har alltså gått för långt. Här om dagen köpte jag hem tre olika kaffesorter för att kunna ha lite kaffebuffé här hemma haha :( Min nya grej är alltså att testa alla olika kaffesorter jag kan hitta för att till slut hitta the golden one for me.

Dagens tråkigaste: Snön. Jag brukar inte klaga på snön men nu är jag trött på skiten om jag ska vara ärlig. Kan vi inte få ett soligt mars utan snö? Skulle göra mig väldigt tacksam (:

Dagens längtan: Dagens längtan är verkligen våren. Tänk att om två månader är det början av Maj, helt sinnessjukt ju!!!

Dagens låt: Best Part (feat. H.E.R) med Daniel Caesar. Dagens citat: "life does not happen to you, it happens for you."

Gillar