Dagens lista

Dagens mående: Sådär om jag ska vara ärlig. Jag känner mig väldigt lycklig och till freds med mycket i livet just nu men jag känner en stress växa inom mig inför sommaren. Känns inte riktigt som att jag är redo, att det redan är slutet av Maj känns nästan jobbigt. Jag kommer knappt sova hemma på flera månader, eller okej från 19e Maj till och med 29e Juli sover jag hemma sammanlagt cirka 10 nätter. Det är ju något jag själv valt men ja det stressar mig lite. Jag har massor av småsaker som behövs göras och att bara försöka komma ihåg allt just nu gör mig stressad. Ja, jag kanske inte behöver skriva ordet stressad en gång till nu haha.. Men förutom det så mår jag bra om man bortser från pollenallergin som börjar bli riktigt påtaglig.

Dagens borde: Ja en heeeeel del saker kan jag ju säga. Jag borde plugga, börja fundera kring packning till Sydafrika (och USA för den delen), mejla hundraelva olika personer, städa min lägenhet, nej jag orkar inte ens tänka på mer :)

Dagens frisyr: Gårdagens lockar tillfixat med lite torrschampo!

Dagens smink: Idag har jag enbart lite brynskugga på ögonbrynen, jag använder mig av DENNA! ADLINK

Dagens klädsel: Mina favoritjeans från Ginatricot samt en off shoulder-blus som är något år gammal från Ginatricot.

Dagens planer: Jag sitter just nu och jobbar på Joe & The Juice och efter det ska jag åka till Kungsholmen för att fixa naglarna (som för övrigt just nu är en stor katastrof) hos Märta. Efter det ska jag podda och träna. Kvällen är ytterst oklar vilket åter igen stressar mig.


Dagens fundering: Undra hur jag kommer må i kroppen när jag ska flyga till Visby samma dag som jag landar från USA i Juli... :) Fanns inte en sekunds tvekan på att jag skulle flyga till Gustav så fort som möjligt efter att jag kommer hem från min och Mathildas resa men ja det ska bli lite intressant att se hur jag kommer må haha.. Jag landar 07.15 från New York och runt halv nio på kvällen bär det av till Visby.

Dagens materiella vill ha: En ny kamera, ska förmodligen hämta upp en idag om jag har tid!

Dagens längtan: Ser fram emot en hel del. Nu i helgen ser jag fram emot att bara ta det lugnt och på måndag ska jag se biofilmen Love, Simon. På torsdag ska jag och Gustav till Malmö, veckan efter det ska jag vara hundvakt och den 3e åker jag till Sydafrika, ska bli mycket roligt!

Gillar